Binnen twintig minuten…

Le Corbusier: Convent Sainte-Marie de la Tourette, Éveux France (1956-60)
Om exact te zijn tussen 19.10 en 19.30 uur vervul je je plicht in naam van de zaak tot ons aller heil. Zo heet dat in fascistische termen, die van Wilders met name. In ruim een kwartier tijds, 2 à 3 berichten per minuut, zorg je weer tot verdere verspreiding van een gedachtegoed dat overduidelijk binnen onze grenzen thuishoort, geworteld in de polderklei. 

De man die zich dagelijks zo uitstekend van zijn taak kwijt, leert u hier kennen. Wat hij te melden heeft ziet u hier beneden…Hoe vaak staat in bovenstaande tweets een hoax? Wie heeft het antwoord?Uitgelichte foto: Le Corbusier – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.