Ik blok bij tegenargumentenDie lijst is lang, zeer lang. Zo als alles verkeert dit blokken op Twitter ook in z’n tegendeel. Kon het in het verleden nog een zekere bescherming bieden tegen onverlaten, nu zetten diezelfde onverlaten dit middel in om kritiek en het ontmaskeren van haat- en leugenpropaganda in de kiem te smoren. De gevolgen, je moet op je tellen passen want voor je het weet ben je geblokt. Abuse wordt vervolgens geroepen. Al eerder constateerde ik het, die z.g. sociale media lijken wel geknipt voor de verspreiding van de fascistische Leitgedanke


Mike Worrall
Deze tweets zie ik zojuist: 

Bizar…
OndeRob heeft toegevoegd,
Zomaar één voorbeeld Tweets van . Tweets van . En wie krijgt een van ? * afstoft*


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.