Ik blok bij tegenargumenten

Mike Worrall
Die lijst is lang, zeer lang. Zo als alles verkeert dit blokken op Twitter ook in z’n tegendeel. Kon het in het verleden nog een zekere bescherming bieden tegen onverlaten, nu zetten diezelfde onverlaten dit middel in om kritiek en het ontmaskeren van haat- en leugenpropaganda in de kiem te smoren. De gevolgen, je moet op je tellen passen want voor je het weet ben je geblokt. Abuse wordt vervolgens geroepen. Al eerder constateerde ik het, die z.g. sociale media lijken wel geknipt voor de verspreiding van de fascistische Leitgedanke

Deze tweets zie ik zojuist: 


Bizar…

OndeRob heeft toegevoegd,
Noor Labansdochter @FloripasDeLaban
Dus twitter heeft me geshadowbanned. Dat wil zeggen dat niet-volgers mijn tweets niet meer kunnen lezen. Als je dit leest, volg je me.

20:52 – 2 okt. 2016
En:


Zomaar één voorbeeld Tweets van . Tweets van . En wie krijgt een van ? * afstoft*23:07 – 2 okt. 2016
Het wordt de hoogste tijd dat de Zuckerbergs cs met hun poten van de geposte berichten afblijven. Nog beter, dat ze aan een onderzoek worden onderworpen wat ze allemaal met die data uitvreten, hoe ze ze koppelen en verkwanselen voor heel, heel veel geld. Die algoritmes moeten sowieso openbaar worden. Politiek en justitie zijn aan zet. Of wensen we een geleide consumptiemarkt onder de leiding van raddraaiers? U zegt het maar…Bekijk dit screenshot eens. Duidelijk is dat onze griet met de dikke tieten is gaan klagen met de bekende gevolgen. Mij overkwam het ook al meermaals. Een keer met desastreuze gevolgen onder het mom van schending auteursrecht. Willen we deze willekeur in dienst van het grote graaien?
Uitgelichte afbeelding: Mike Worrall

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.