Ratten zijn slimmer dan Krapuul…

Spaccanapoli – Napels, november 2015
En zeker eerlijker. Dat kan snel aangetoond worden via een plaatje. Het stamt van een Fries @Foaroan die over Tibaert wist te melden: “Spreekt hij wel eens de waarheid?”. Z’n “hoofdredactrice”: “Leugens, allemaal leugens”.  Ik citeer uit m’n hoofd.

Ach ik volg ze niet meer, beter voor mijn gezondheid, maar dit kreeg ik via via te zien:


 


Ratten und Schmeißfliegen”, daar had F.J. Strauß het ooit over. Dit linkse zooitje heeft snel bijgeleerd, dat is duidelijk. Wie is met hun handelwijze geholpen? Niemand. Wat maken ze duidelijk? Niets. Zo gaan fascisten te werk. Ook dat begrijpen ze niet.

Tja, en ratten zijn eerlijk, dat is ook waar.


 


Wat een treurnis, met als klap op de vuurpijl, Pyt en de CPN. En een dag later, Peter…


 Peter, je schreeuwt wel hard, maar waar sta je voor? Wat draag je bij aan een debat en waarmee heul je? Met crapuul toch? Kun je het niet alleen af? Heb je ooit je nek uitgestoken voor iemand?

Verder is er nog dappere Harald, correspondent voor Arabië en ommelanden. Steekt ook niet boven het Bataafse niveau uit. Geen wonder dat in een land waar dergelijke mensen de journalistiek (mede-)bepalen een fascist tot grote hoogte kon stijgen. Hen zal geen strobreed in de weg gelegd worden als die rattenvanger tot Leider van ons Volk wordt uitgeroepen. 
 
Uitgelichte foto: Napels – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.