Dijstelberge en Auschwitz

Trouwringen – Buchenwald


 

Een woord vooraf

Antonio Ligabue: Caccia grossa (1929)

De vrouw, waarover het hier handelt, collaboreerde van harte met personen die me voor antisemiet uitmaakten, zonder enig argument. Degene van wie ik het materiaal ontving was hiervan op de hoogte, ook van haar wandaad tot censuur via Google. Het leek me daarom opportuun er melding van te maken, tevens om te laten zien op welk niveau haar argumentatie zich beweegt. Puur moreel getint is ze, zonder feitelijkheden aan te dragen en met historische parallellen die kant nog wal raken. Eruit blijkt o.a. een schromelijk tekort aan historische kennis, fataal in een tijd als deze met fascisme allerwegen. Ze afficheert zich n.b. als ‘chief-editor’ van een nieuws- en opiniesite en beveelt ons boeken aan, o.a. over fascisme, merendeels in het Engels. Of dat laatste wat met de achterban te maken heeft, weet ik niet. Wel dat ze zelf nauwelijks kennis heeft van de materie die ze onder de aandacht brengt.

september 2019

Reacties op “Een graf delven” en/of “De onwelgevallige waarheid”.

 ROFLOL de stalker uit Maastricht heeft een stukkie in over mij gevonden van De hasbaratrol van het VKblog Broekemans7 sep. 2016
Als antwoord op 
Soort zoekt soort zij mijn moeder zaliger altijd…

 7 sep. 2016
Als antwoord op 
oh en het woordje in is overbodig.

 7 sep. 2016
Als antwoord op 
dit zijn de bewijzen van mijn vuige antisemitisme en de links in de afbeelding.

 7 sep. 2016
De geflipte Maastreechter haan.

 7 sep. 2016
Maar heeft is niet geobsedeerd hoor, volkomen bij zijn verstand….

 7 sep. 2016
Die man is niet goed snik.


Als antwoord op  

https://twitter.com/i/videos/tweet/774526724310728704?embed_source=clientlib&player_id=20&rpc_init=1

 


Je kunt slechts concluderen dat dit soort mensen in vaste, om niet te zeggen rigide schema’s van goed en fout, zwart of wit denken. Uiteraard is elke boodschapper verdacht die feiten aandraagt dan wel kritiek uitoefent op hun zienswijze. Twijfel, dialoog en meer van die doodnormale zaken in een beschaafde maatschappij zijn deze mensen volkomen vreemd. Vragen zullen ze nooit stellen, hun oordeel ligt bij voorbaat vast onderwijl wetend dat ze de kluit belazeren.

Nog dit. Stalken. Hoe kan die vrouw op de hoogte zijn van mijn berichten als ze me niet “volgt”? Leugen, bedrog. Het “stukkie” had ik niet gevonden, maar werd me toegestuurd. Mijn IP adres is voor haar weblog geblokt, evenals haar Twitter account. Bewijzen antisemitisme. Ik zou zo zeggen, lees m’n artikel terug. Enz. enz. U ziet het wat rommelen, onjuist de feiten weergeven en insinueren en het klusje is geklaard. M’n accountnaam durft ze niet te vermelden, net als die twee andere grapjassen niet. Helden op sokken, Bataafs crapuul noem ik het.


Update maart 2017Afbeelding: Antonio Ligabue – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.