De idioterie van blocken…

Matt Emmett: Forgotten power-plant control room, central Belgium
Ter illustratie, omdat het regelmatig voorkomt. Mensen gaan me volgen, ik volg wel of niet terug, en na een tijdje, zonder ooit contact gehad te hebben, volgt een block. Dat zie ik omdat ik meestal in het weekend even kijk wie de nieuwe volgers zijn en wie me ontvolgd heeft. In dat geval doe ik dat terug. Maar blocken? Wat een idioterie. Die is slechts weggelegd voor mensen die zich stokdoof wensen te houden voor simpele vragen, in mijn geval bijvoorbeeld Wilders en Ina Dijstelberge van Krapuul

Blocken doe ik slechts fake accounts e.d., zie ook BLOCK.


Even de grote held van dit weekend tonen, anoniem en wel. 


 


Dit mag ik niet meer zien…:


 
 

 


Van dit figuur had ik geen weet, nu dus wel. En weer wordt iemand aangeroepen om te tonen dat men aan de goede kant staat, het allemaal begrepen heeft en zich ver verheven acht boven andere stervelingen. 

Ach, waarschijnlijk is Einstein ook maar op een idee gebracht dankzij een liefdevolle vrouw. Zonder elkaar kunnen we niet, en juist dat begrijpen personen die blocken het minst, van Wilders tot een vrouw toe, die kennelijk de liefde moet ontberen en ze anderen wenst te ontzeggen. Blondemevrouw? Ja, ook die, maar ik had iemand anders in gedachte. Hun beider optiek t.a.v. Tibaert verschilt nauwelijks, zo te zien.Uitgelichte afbeelding: Matt Emmett – bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.