Jeroen wordt ausradiert…

Pablo Picasso (1902)
Wie zijn verleden ontkent zal ervoor bloeden…
Jaja, dat gaat vroeg of laat gebeuren met grote kopstukken uit medialand. Gelukkig voor hen, het gros van de mensen heeft geen weet van ze, heeft nooit iets van hen gelezen en kent hun namen niet. Dat besef is nu ook tot hunzelf doorgedrongen en ze nemen gepaste maatregelen. Ze hebben het voornemen nu echt het www te gaan veroveren, ze worden lid van Facebook, de toekomstige vervanger van internet. Je moet heulen met de echte machthebbers of nog beter met de manipulatoren van de macht, zo denken ze. Ze willen eindelijk echte invloed veroveren.

Pablo Picasso (1903)

Zeer merkwaardig, hun eigen geschiedenis wensen ze te negeren en te verdringen. Die van Tibaert, mijn persoontje dus, gooien ze al vier lange jaren, geheel in fascistische traditie, te grabbel, omdat Tibaert hun vuilnis over hem laat zien. Het zal mijn lezers genoegzaam bekend zijn. De enige werkende methode om bedrog aan de kaak te stellen. Dan helpen uiteindelijk ook geen kreten meer zoals: “Liegt hij wel eens niet vraag ik mij geregeld af (…) Niet dat @Tibaert in zijn eerste leugen gestikt is natuurlijk”, om het bij een van de meest fatsoenlijke uitingen te houden van iemand die de wereld wil overtuigen dat het is zoals zij beweert dat het is. Spijtig voor haar, ze is immers een vrouw, en haar collega’s hebben ze geen enkel argument voorhanden. Zo komen we weer terug bij het punt waarmee alles begon, leugens, bedreigingen, smaad en laster, systematisch en duidelijk vastgelegd zodat het OM ermee uit de voeten kan. Het voortdurende proces is hierbij belangrijk, niet een of ander incident. 

Ook hun voorganger was deelgenoot van dat proces. Ook hij nam actief deel aan het ausradieren van Tibaert. Merkwaardig, nu wordt hijzelf kennelijk ausradiert door zijn vroegere makkers als een negatie van hun eigen geschiedenis. Ze is immers aan hem, als oprichter van hun site, gebonden. Hij beweerde zelfs dat zonder hem die zieke gastjes, zijn opvolgers dus, niet eens hadden bestaan. Ere wie ere toekomt, hier is ie, Jeroen:


 


Wat ook best mogelijk is, zijn opvolgers hadden geen weet van dat Facebook. Dat past weer uitstekend bij het plaatje van veel geschreeuw en weinig wol, waarin ze voortdurend uitblinken. Werkelijk iets lezen, kennis nemen van, iets bestuderen, zouden ze weten wat dat is?

Ze hanteren bij hun activiteiten een stijl die kenmerkend is voor ons hedendaags tijdsgewricht. Oneliners zijn hun grote kracht vergezeld door een uitgebreid repertoire aan scheldwoorden. Blonk hun voorganger overigens ook in uit. Zo zag het op Facebook er onder zijn leiding uit:


 


Nu zo. Grappig die berichten over de Piratenpartij. Het zijn me toch een stelletje achterlijke zedenmeesters bij die site. Gevolg van dat christelijk-anarchisme dat er rondwaart, vermoed ik.


 


Als afronding zullen we maar zeggen, de koning is dood, leve de koning. De geschiedenis haalt het Krapuul beslist in, dat staat vast. Ook daartoe dient dit blog, maar dat wist u al.

Over Facebook moet ik toch eens wat meer gaan berichten. Van lieverlee beginnen mensen te denken dat ze niet om die geld- en machtsmachine heen kunnen. Wil graag een bijdrage leveren om ze uit die droom te helpen. Via Krapuul zult u het niet vernemen:

Dus je kan nu ook via facebook zien welke nieuwe, onthullende, prikkelende artikelen er op de site zijn verschenen en daarover je gedachten delen. Ook voor onze facebookpagina hanteren we bij het modereren onze huisregels.

Wat een treurnis…


 


Wie leest dat nou?


Naschrift

Wat lees ik vandaag in De Groene, het bruine blad voor Groenlinksers volgens de scribenten van Krapuul? “It Zucks!”, een stuk over een van de gevaarlijkste kereltjes ter wereld, iemand die verder niemand een haar zal krenken. Ook dit artikel wordt toegevoegd aan het dossier

Krapuul en Facebook, valt er nog wat te melden? Twitter  search levert meteen het resultaat, o.a. een commentaar van Kluftje op dit blogbericht…


 


Ina en Petra RTen vlijtig deze proeve van kwaadaardigheid en stompzinnigheid. Ook dit is als zoveel weer genoteerd. 


Update september 2017

 


Afbeelding: Pablo Picasso – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.