Van lotje getikt

Gif
Onze banken, onze bedrijven, ons internet, ons OV, onze olie, onze delfstoffen, onze winkels, ons voedsel, onze kleding. Allemaal en nog veel meer van ons.
De grond waarop we wonen en ons verplaatsen, de huizen waarin we leven, de kantoren, fabrieken en magazijnen waarin we werken. Ons geld…


Vergeet de vliegtuigen en Schiphol, ze worden overbodig. Paspoorten worden afgeschaft, we sluiten onze grenzen, niemand erin, niemand eruit. We worden het Noord-Korea van Europa, iedereen hetzelfde of een beetje meer, iedereen even wijs en gelukkig.

Wilders is een groot visionair. Geen import meer van onzinnige goederen, zoals autootjes, geen petrochemie, geen atoomcentrales. Het wordt in de polder een grandioze toekomst voor de Nieuwe Bataaf onder zijn bezielende leiding. 


De cultuur zal bloeien als nooit tevoren, klompendans en Zwarte Piet. De toeterorkesten zullen verdwijnen en er zal een nationaal museum verschijnen waarin we ons kunnen laven aan onze grootse voorgeschiedenis, van de Kaninefaat tot de Bataaf. 

Een gebied zal afgestoten worden, Zuid-Limburg met een volstrekt andere cultuur. De reden waarom het Bataafs patriotisme daar nooit een voet aan de grond heeft gekregen. Er bevindt zich in die contreien zelfs een Arabische petrochemische industrie. Steeds weer was die regio een broeinest van zaken die het daglicht niet kunnen velen en waarmee de van nature oprechte Bataaf niets mee te maken wil hebben. Het is bovendien een bijna oncontroleerbaar gebied vanwege het vele buitenland rondom.

Uiteindelijk staat of valt alles met het statuur van de Leider. Zijn heldere kijk op alle zaken des levens moeten omgezet kunnen worden en mogen niet verstoord worden. Orde moet heersen. En het allerbelangrijkste, hem mag geen haar gekrenkt worden.


Zou hij wel voldoende beseffen dat ook zijn volgelingen gevaar lopen? Alhoewel geen Bataaf zijnde maak ik me als PVV leider van Maastricht juist daar zorgen over. Lees maar…


Zou hij werkelijk de enige zijn, bij wie een dergelijke gedachte opkomt? Uitgelicht: gif – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.