Om even wat mensen te gerieven…

“Care” – grave of speech

Blocken doe ik nadrukkelijk niet om voor mij onwelgevallige meningen de pas af te snijden. Wel als er sprake is spammen, fake accounts om mij het leven zuur te maken, als laster en bedreigingen geuit worden en alles wat verder in deze lijn ligt. Ook klaarblijkelijke warhoofden.

In het merendeel van de gevallen kan gemakkelijk de proef op de som genomen worden. Tik de naam van de bewuste account in met daaraan toegevoegd @Tibaert en u ziet het resultaat.

De lijst van mensen die mij geblocked hebben is vele malen langer. De reden? Wat dacht u? Ja, voor sommige mensen kan de waarheid hard zijn en dan ben je niet gewenst. Dialoog mag niet plaatsvinden. Er zijn er in mijn geval meer waarop dit van toepassing is. Om ze geen enkel mogelijk voorwendsel te geven block ik ze niet. Omgekeerd is dat wel het geval. 

Enkele namen:

@joostniemoller @inadijstelberge @kassandratroy @ananninga @huibree @wierdduk @arnoldkarskens @jacquelinewxxx @vanovernaar @helenajacobs @laviejanroos @gavimensch @anascortezreina @baspaternotte @wimklever @simonelaurey

Ook deze sites: @TPOnl @Krapuul

Les extrêmes se touchent…Uiteraard is Tibaert geblocked door @geertwilderspvv, @martinbosma_pvv en talloze van hun PVV-klonen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.