Om even wat mensen te gerieven…

Françoise Hardy
Blokken doe ik nadrukkelijk niet om voor mij onwelgevallige meningen de pas af te snijden. Wel als er sprake is van spammen, fake accounts om mij het leven zuur te maken, als laster en bedreigingen geuit worden en alles wat verder in deze lijn ligt. Ook in het geval van klaarblijkelijke warhoofden.

De proef op de som kan gemakkelijk genomen worden. Tik de naam van de bewuste account in met daaraan toegevoegd @Tibaert en u ziet het resultaat.

De lijst van mensen die mij geblokt hebben is vele malen langer. De reden? Wat dacht u? Ja, voor sommige mensen kan de waarheid hard zijn en dan ben je niet gewenst. Dialoog mag niet plaatsvinden. Er zijn er in mijn geval meer waarop dit van toepassing is. Om ze geen enkel mogelijk voorwendsel te geven blok ik ze niet. Omgekeerd is dat wel het geval. 

Enkele namen:

@joostniemoller @inadijstelberge @kassandratroy @ananninga @huibree @wierdduk @arnoldkarskens @jacquelinewxxx @vanovernaar @helenajacobs @laviejanroos @gavimensch @anascortezreina @baspaternotte @wimklever @simonelaurey

Ook deze sites: @TPOnl @Krapuul


Les extrêmes se touchent…

 


Uiteraard is Tibaert geblokt door @geertwilderspvv, @martinbosma_pvv en talloze van hun PVV-klonen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.