De blote reten man…

· cultuur, internet, justitie
Authors


Een mooi plaatje voor een werkelijke viespeuk op internet, Bommelding Kluftje…


Rijksmuseum Amsterdam
bronEen mailtje verwijst me naar Krapuul. Een stukje waarin m’n naam genoemd wordt. Dat maakt nieuwsgierig en ik moet zeggen, ik werd niet teleurgesteld. Wat een achterlijk hoopje ongeregeld. Het stukje, wat iets van doen heeft met Joop.nl, eindigt zo:

“Jammer voor genocideman schut. Feiten liegen niet en al is de leugen nog zo snel, etc.”

Vervolgens lag ik dubbel van het lachen bij het lezen van de reacties. Vooral bij deze twee:

 

Die Kluftje is zeker niet in zijn eerste leugen gestikt. Die kan werkelijk liegen alsof het gedrukt staat. Juist: “Feiten liegen niet en al is de leugen nog zo snel, etc.”

Een ding is zeker, die mensen zijn echt niet meer te redden. Ik laat het hierbij, wil ook nog een paar uurtjes slapen…O jee, wat zie ik nou? Had ik bijna het beste paard van de Krapuulstal vergeten. Jeroen, uitgekotst in een later stadium door zijn vriendjes. Van hem was ook het stukje. Ik schreef rare stukjes over Krapuul, zei deze vlegel. Let wel, dat was in 2013, en mijn blogs dienden te verdwijnen, begreep ik achteraf. Ja, en die van 2013 lijken nu definitief weg of zou z’n opvolgster er copieën van bezitten? Wat een gespuis ook. Laat je daar niet mee in, want ze nemen je te grazen waar je bij staat, deze asocialen.
Het ergste van al, deze mensen zijn onbetrouwbaar tot en met. Andere meningen dan de hunne vinden ze intolerabel, maar gaan er op generlei wijze op in. Veel gebral geven ze van zich, waar verstandige mensen hun schouders over zullen ophalen. Voor mij zijn ze voornamelijk van belang om de uitwisselbaarheid van dit soort lieden met fascisten aan de kaak te stellen. Ze weten ze zelfs vaak in hun onnozelheid te overtreffen en brengen in een moeite door voortdurend mensen in discrediet waardoor een uitwisseling van ideeën tot de onmogelijkheden gaat behoren. Daarin schuilt het grootste gevaar van hun handelwijze.

Dit nog, snuffelaars gaan vroeg of laat op hun bek. Die De Raaij is dat al tientallen malen overkomen in het geval Tibaert, alles volledig controleerbaar. Ik mag aannemen dat hij t.a.v. anderen op vergelijkbare wijze te werk gaat, dit hoogst onbetrouwbaar en stiekeme sujet. Die “Marc” lijkt me uit hetzelfde hout gesneden. 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: