Een groot kenner van kutjes

André Breton, Yves Tanguy, Max Morise, Man Ray: Cadavres exquis
Ze heeft er zelf ook een, neem ik maar vooralsnog aan…

Ze wenst de grenzen voor anderen te bepalen. 


 


Weet je Annabel, ooit werd zo’n figuur, die jullie verslaggever plegen te noemen, hoffelijk ontvangen bij wat jullie met de staats omschrijven, vanwege een prijs als ik me goed herinner. Nooit eerder had ik iets gezien van die Telegraaf omroep. Het spreekwoord luidt immers, wie met pek omgaat wordt erdoor besmet. Desondanks eens gekeken, een interview met een minister. Als ik wat die vent uitvrat bij jou zou doen kon ik beslist rekenen op meer dan een mep, een flinke trap in mijn kruis zou mijn deel zijn. Precies dat gevoel kwam toen ook bij me op. We begrijpen elkaar toch? O jee, je wenst zelfs via het onschuldige Twitter geen contact met me. Blok. Ben je zo laf? 

Misschien zou je eens wat meer solidair moeten zijn met vrouwen, die gewoon beschaafd, netjes met hun medemensen wensen om te gaan. Of vind je het prima dat ze zich als een hoer moeten gedragen voor elke willekeurige vlerk, die hun een microfoon onder de neus duwt. Elk redelijk denkend persoon is daar terecht niet van gediend, dat weet je heus wel. We praten hier niet over wat wel of niet juridisch toelaatbaar is. Overigens is dat racistische dobbernegers van jou juridisch niet strafbaar? Ik denk van wel. Vreemd dat je je op de wet beroept. Doe je dat om deze steeds verder op te rekken, in het kielzog van Wilders, die al jaren niets anders doet? 

Domme kut zeg je. Zijn er ook slimme? 

Ach Annabel, je weet evengoed als ik dat het voorval met Anita eentje uit duizenden is. Geef je daar aandacht aan hoeft niet meer over zinnige zaken gepraat te worden. Of vind je het heerlijk om mensen door de drek te halen? Dan heb ik nog wat voor je, iets van een geestverwant van je, iemand die door en door Wilders begrepen heeft, weet in welke glorierijke traditie hij staat….


Of hij verstand van kutjes heeft zou ik niet weten. Wilders wel, dacht je?

Schiet me nog net te binnen. Ken je het verschil niet tussen een camera en een microfoon? Kun je volgens jou met een microfoon filmen? Als je dat werkelijk meent, begin ik je pas goed te begrijpen… Domme kut.
 


 

 

Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.