Een PVV lid…

“I’m full of self hatred and need help changing…”
Een maand geleden maakte ik kennis met Alfred. Hij omschrijft zichzelf als “Conservatieve sociale liberale atheïstische patriot. ik laat mij niet mijn Nederland afpakken en muteren in Hollandistan!” Vreemd toch, dat mensen zich reduceren tot dergelijke kenmerken. En dan nog, wat verstaat die man onder conservatief, sociaal, liberaal, atheïstisch en patriot? Ik vrees dat hij dat van zijn leven niet duidelijk kan maken. Nederland afpakken en muteren? Wie bezit wat en wie pakt wat af? Het grootkapitaal, de stijgende zeespiegel of staat ons een dreigende atoomramp te wachten? Daar schijnt dat verminken op te slaan. Hollandistan. Klinkt naar Pakistan. Begrijpen wie het doet.

Vandaag geeft hij een alleszeggend interview door van den Leider, op de BBC nog wel, via @PVVstrijders, inmiddels omgedoopt tot @AltNederland:


Waarom kwam er weer geen vraag over, ik noem maar wat, de klimaatsverandering? Een issue toch dat hem na het hart moet liggen, immers ze zal gaan leiden tot ongekende migratiestromen, waarbij de Hollander en de Fries zeker niet gespaard zullen worden. De man streeft toch regeringsverantwoordelijkheid na en regeren is vooruitzien. Dit soort kwesties hebben niks met religie maar heel veel met ideologie van doen. Fascisten willen hier nooit over reppen, dan houden ze het volk niet meer in toom. Maar journalisten hebben toch een eigen verantwoordelijkheid? 

Goed, die Alfred kwam in het vizier, vermoedelijk door een RT van een van mijn vlijtige PVV-volgers. Of hij met het in die tweet vertoonde plaatje wilde demonstreren dat met de a.s. verkiezingen de revolutie start in Batavenland, ik weet het niet. De tweet:

 

 


Nederland ziek, in terminale toestand? Daar helpt geen dokter meer aan, al heet hij Wilders. Slechts bidden kan mogelijk nog helpen. Toch goed dat we sinds kort weer wat meer mensen binnen onze grenzen hebben die hun vertrouwen in de Goddelijke Almacht nog niet verloren hebben. Laten we hopen dat de redding van hen komt. Waren ze er maar eerder geweest dan had de geschiedenis een andere wending genomen, leefden “onze” joden nog. Of zijn we dat vergeten? zou Alfred dat weten?

Mijn reactie op die tweet:


 

 
Vervolgens kreeg ik hoogst eigenaardige reacties  van deze Alfred te zien. Let wel, hij behoort tot een ras, het PVV ras. Ik zet het geheel in volgorde:


Alfred (PVV ras)@AlfredKok1 6 hours ago
@Tibaert tja dat neo fascistische AFA tuig wordt wat gefrustreerd ik snap het

Alfred (PVV ras)@AlfredKok1 6 hours ago
@Tibaert jij had dat al gedaan bij je eerste Tweet gek.

Alfred (PVV ras)@AlfredKok1 6 hours ago
@Tibaert kun je die vraag beantwoorden linkse mafklapper?

Alfred (PVV ras)@AlfredKok1 5 hours ago
@Tibaert ik verwachtte dat al. Vooral geen inhoudelijke reactie… slechts framing. Typisch neo fascistisch links

Alfred (PVV ras)@AlfredKok1 4 hours ago
@Tibaert geef eerst eens een inhoudelijk antwoord op MIJN vraag!

Alfred (PVV ras)@AlfredKok1 1 hour ago
@Tibaert geen inhoudelijk antwoord…. ik had dat ook niet verwacht van een neo fascist

Alfred (PVV ras)@AlfredKok1 21 mins ago
@Tibaert je durft niet een discussie aan het Is duidelijk ga lekker ergens anders trollen lafaard

Alfred (PVV ras)@AlfredKok1 10 mins ago
@Tibaert ik heb jou een vraag gesteld ven die kun wil of durf je niet te beantwoorden. Klaar danJe moet er vanuit blijven gaan, vaak tegen beter weten in, dat dergelijke kreten voortkomen uit een denk- en leerproces. Ik heb hem daarom de ruimte aangeboden op dit weblog uit de doeken te doen wat hem aan het hart lag en waarop die berichten van hem stoelden. Daar is nooit rechtstreeks een antwoord op gekomen. Ik had het niet verwacht, dat wel, maar je kunt nooit weten. Het is zorgelijk dat mensen alsmaar kreten slaken, zien ze de consequenties wel? 

Het is o zo makkelijk de ander weg te zetten als tokkie en nazi of dement, maar discussiëren, je mening onderbouwen is andere koek. 

Mijn ervaringen met extremisten is voor wat dat betreft uiterst teleurstellend. Ze kunnen het, ze durven het niet aan en toch gedragen ze zich superieur. Laat je hun praktijken richting jou zien, ben je het haasje. Dan stalk je. Dan zorgen ze of willen ze dat je spulletjes verdwijnen. 

In mijn geval zijn de plegers van deze wandaden bekend, maar ze zijn te laf om kleur te bekennen en rechtstreeks hier te reageren. Gezichtsverlies willen ze niet lijden, aanzien is voor hen veel belangrijker dan de zaak waarover het dient te gaan. 

 

Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.