Idioot

Valérie Kaprisky – La couscoussière 

Gewoon een steekwoordje ingeven gekoppeld aan een accountnaam en er rollen zeer bijzondere resultaten uit. Zal een voorbeeld geven omdat ik door een update van een bericht op dat idee kwam. Een vrouw placht me voor idioot uit te maken, als ik me niet al te sterk vergis zelfs voor totaal idioot. Een vrouw die beweert volksvertegenwoordiger te zijn geweest en filosofie te hebben gestuurd, iemand dus die oog heeft voor wat er in de maatschappij omgaat en er haar gedachten over laat gaan. Je mag rustig stellen dat aan haar oordelen waarde moet worden toegekend en dat ze ze ten allen tijden kan onderbouwen.

U kunt hier lezen wanneer en hoe ze de terminologie “idioot” gebruikt:

@inadijstelberge idioot


@inadijstelberge idioten


Iets opmerkelijks viel me op en dat is een tweet met de reacties van een Krapuul kameraad. 

Eerst het origineel met de hyperlinks:De reacties vervat in screenshots:


Hierbij zou ik het kunnen laten. Wie is die Rob nou helemaal? Iemand die geweld tegen have en goed van bepaalde personen best tolerabel vindt, heb ik eens van hem gelezen. Toch was ik wel een beetje nieuwsgierig, alhoewel ik die site Krapuul mijdt als de duivel het wijwater. Toch gekeken. Het resultaat:Trek uw conclusies. Wel begrijp ik nu des te beter waarom mijn blogspots dienden te verdwijnen. Ina kent haar pappenheimers. Beetje van, eigen volk eerst, maar dan net een tikkeltje anders. Daarin vindt ze veel steun bij haar metgezel op haar site, André de Raaij, ook een verlichte geest. 

Idioot? Mij zult u het niet horen zeggen. Deze lieden zien wel in Google een juridische instantie en stappen bij wat zij beschouwen als laster en smaad, het bovenstaande bijvoorbeeld, meteen naar de politie om aangifte te doen. Ze overwogen zelfs om een juridische procedure tegen Tibaert op te starten. Ze noemen zich beiden anarchist. André zelfs “beroeps anarchist” en niet meer als vroeger christenanarchist. Dat was hem blijkbaar toch te pijnlijk. Onder anarchie verstaan beiden, vermoed ik zo, dat ze zich nooit hoeven te verantwoorden voor wat dan ook. 

Het is weer genoteerd… O ja, doen jullie twee de groeten aan Sjaakie? Zit Demmink al achter slot en grendel? Ja, viespeuken als Tibaert horen daar thuis, vinden jullie niet? Idioot?
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.