Dringende oproep…

Johann Rousselot: Ghaziabad industrial area, India (2008)
Om steeds alles opnieuw te blijven oplepelen wordt vervelend. Al die leugens, smaad en bedreigingen, je wordt er letterlijk misselijk van. Merkwaardig blijft het ondertussen wel dat je constant van zaken beticht wordt die men zelf pleegt. Het is ook de hoofdreden waarom ik de namen van daders steeds vermeld. Als je beschuldigingen uit moet je ze waar kunnen maken ook voor de rechter, dat geldt voor mij zonder aanzien des persoons, van zeg maar Friedrich Eckhardt tot Huib Riethof en André de Raaij. Het meest opvallende, ze putten uit elkaars arsenaal. 

De meest illustere onder hen, dat wil ik wel even kwijt, is ongetwijfeld Eveline van Donkelaar, bekend op Twitter onder @gavimensch. Het is een analyse waard wat zij allemaal misbruikt heeft aan smaad en laster, maar ook aan zaken die ze wist terug te vinden op internet om iemand van zijn integriteit te beroven. Nog nooit, ik zeg met nadruk nog nooit, heb ik iemand in mijn leven ontmoet die zo vervuld was van haat en zo doortrapt te werk ging. Ze is werkelijk een geboren fascist. 

Een grote dienst heeft ze me bewezen, onbetrouwbare en angstige figuren vielen volledig door de mand. Rondom de site Krapuul leert u enkele van hen nader kennen.


TERUG NAAR 2012…


Er liepen nogal wat zaken tegen mij werd me gezegd. Ze betroffen, zo vernam ik, smaad, laster, beledigen, hacken. Fijntjes werd ik ook aan de regeltjes van Blogger herinnert. Vervolgens deed ik een oproep. Het is even wennen aan de Nieuwe Geest die over ons land vaardig is geworden, zei ik. De bewijslast wordt omgekeerd. Geef je aan waar van smaad, laster en bedrog sprake is kom jezelf in het beklaagdenbankje. En geloof me of niet, de aanklagers zijn overtuigd van hun grote gelijk.

Jij gaat GVD hangen #blood, kreeg ik als reactie te lezen. We zijn (althans: hij beseft het nog even niet) binnenkort in een rechtzaakje gezellig samen. Verheug me, zei vervolgens iemand, die de ander bijviel.

Mijn oproep: 


Bij deze wil ik iedereen oproepen om aan te geven, heel precies, waar onjuiste mededelingen staan, waar ik mensen onnodig beschadig en dergelijke meer. Ik ben werkelijk benieuwd.

 


Vervolgens verdween mijn bericht uit de Blogspot vanwege een klacht. Niet moeilijk te raden van wie ze stamde. Het bericht heb ik weer teruggeplaatst met weglating van het volgende:


Het is allemaal zo vermoeiend. Je wordt, voordat je het weet als bedrieger neergezet, als uitlokker, als… Het rijtje is eindeloos lang. En o, wat zijn die lui braaf, geciviliseerd en wat niet al. Als er niets meer helpt zeggen ze dat je een obsessie hebt. Nee, mensen, het enige dat ik wil is dat in dit land fascisten het niet voor het zeggen krijgen. Begrijpt u, @peteranshof? Ja, dat begrijp je best, vandaar dat ik monddood moet worden gemaakt.

 

En wat zie ik? Zonet stond er een tweet over LINKSFASCISTEN van @peteranshof aan mij gericht. Die is nu foetsie, voor zover ik het kan zien. Kan iemand mij die tweet bezorgen? Wel zie ik nog deze, over bemoeiziek gesproken…:

 


 

 

Vraag aan meneer Anshof, waarom haalt u die belastende tweet zo rap weer weg? Weet u, uw gedrag baart me zorgen. U beweert dat ik mensen in hokjes plaats, u kwalificeerde me meteen als een linkse extremist. Ik vraag me nog steeds af waarom. U hoeft dat blijkbaar niet te onderbouwen, u mag wel mensen wegzetten, u zegt boven de partijen te staan. U neemt zich de vrijheid de openbare meningsvorming de mond te snoeren. U bent het prototype van mensen die menen dat de wereld dient te marcheren volgens hun inzichten. Zo zit ik niet elkaar, laat dat duidelijk zijn. Wat me steeds opvalt dat mensen met vergelijkbare opvattingen als de uwe snel afhaken als ze geconfronteerd worden met contraire meningen. Ik heb daar wel een verklaring voor. Ze zijn bang voor een démasqué, dat moet coûte que coûte voorkomen worden.

 


Smerige vent die Anshof, de kerel die me ook al eens belde op een zondagmiddag via mijn afgeschermd nummer, dat inmiddels mede door gespuis waarmee hij graag verkeert wijd en zijd verspreid is. Hoe kwam hij er toen aan? Waarom deed hij die moeite? Met linksfascisten kan hij vermoedelijk goed overweg, die hanteren vergelijkbare middelen als hij. Overigens, als het verdwijnen van mijn oproep door Anshof kwam, is dat achteraf gezien niet de enige maal dat hij dat presteerde. Juist, ja, Dijstelberge cs konden slagen dankzij dit voorwerk van hem en Friedrich Eckhardt. Geeft meer dan te denken, conclusies liggen voor de hand.
 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.