Inzet wordt beloond

Gelao ethnic traditional costume in Guiyang, Guizhou Province
Kijk maar hoe Wilders met zijn inzet haat weet te verspreiden, een klimaat van angst weet te scheppen. Alweer heeft hij er een paar zeteltjes bij, tel die van zijn klonen er ook toe dan wordt het een imposant geheel.  Tot niets zinvols in staat blijken en toch macht verwerven. Het kan, maar steeds ten koste van. 

Wat dacht u van iemand die puur met een aantal Twitter accounts in zijn geest bezig is? Liegen, stoken, laster verspreiden? Ze geniet bewondering, ze is geliefd en uiteindelijk slaagt ze in haar opzet dankzij welwillende medewerking van mensen die haar in zekere zin verachten. Het blijft merkwaardig, zijn we verdoemd steeds weer in dezelfde vallen te trappen, die van leugen en bedrog? 

Kunnen we ons niet voorstellen dat het zonder kan? Dat er mensen zijn die in alle eenvoud hun rug recht houden? Als we dit stelletje mogen geloven niet, ze vertonen paranoïde trekken, zijn behept met wantrouwen en geloven a priori in de slechtheid van de mens, anders valt hun houding niet te verklaren.

Ik laat het bij een paar screenshots, 2012 en nu, maart 2017. Wat er in de tussenliggende tijd gebeurde staat voor een deel op dit weblog, een ander deel is verdwenen door de handelwijze van Ina Dijstelberge, een opzetje dat succes oogstte. 

Eerst de werkelijke onverlaat, leugenaar, bedrieger en lasteraar Huib Riethof. 


 


Gisteren was hij er weer. Met de hulp van die man ben je werkelijk gezegend…


 


Historisch besef heeft hij voor geen greintje. Dat is een vaststaand feit. Nog hilarischer, deze historicus ging de geschiedenis inhalen, beweerde hij ooit. Het is niet de eerste keer dat ik daar melding van maak, maar hij doet onversaagd pogingen in die richting, deze historicus. Nog steeds wacht ik op “bewijs” dat hij zei te hebben, daarmee de weg vrij makend voor de hetze van z’n geliefde Sjaakie.

Enkele dagen eerder kreeg ik het volgende toegestuurd over zijn kameraad, Bommelding Kluftje, de rechterhand van Ina bij de site Krapuul. De afzender, mijn teerbeminde en o zo smerige stalkster Jeky, die ook Sjaakie met raad en daad terzijde stond.


 


Toch lief van Jeky. En ze is slim, slimmer in ieder geval dan dat stelletje wat hierboven aan te treffen valt bij elkaar. En haar blogje heeft ze. 

Toch even dat stalken, André. Wie was de gluiperd die bij me binnenviel? Dat was jij toch? Overigens die “mijnheer”, als je hiermee mevrouw Jeky bedoelt, is een goede bekende van je kameraad Huib en van dat schatje Sjaakie en staat bij mij, niet zonder reden op blok. Ach, ik weet het, je doet steeds alsof, hangt steeds weer een ander verhaal op, je bent zeer beducht om je aanzien. De rest is voor jou bijzaak. Of ben je werkelijk dom?

Mensen die de geschiedenis kennen weten voldoende en kunnen weer eens lachen om die onnozele halzen, voor anderen is het wellicht een uitnodiging via dit weblog kennis te maken met het opereren van mensen, die, zoals ik ze heb leren kennen, in feite buiten de realiteit staan of deze willen buigen naar hun opvattingen en vooroordelen. Niet zoveel anders als Wilders dus.
 


 

 
En verder…


Uitgelichte foto: China – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.