De e-mail…

Photographe anonyme
Petite fille réfugiée et son perroquet. France, vers 1940
Morgen is de eerste ronde van de presidentsverkiezingen in Frankrijk, voor of tegen Europa, voor of tegen fascisme.

Nu, het fascisme op internet.

Vanwege, om het eens ronduit te zeggen, haar misdaden op internet jegens mij (en derden) plaats ik op de blogspot een e-mail ontvangen van @gavimensch in september 2012. Dit bericht is daar vanwege de chronologie der gebeurtenissen teruggedateerd op de datum van de bewuste post. De impact van haar wandaden bleken groot en maakte ondermeer duidelijk dat de beheerders van de site Krapuul die naam met ere dragen. 

Toelichting en commentaar op de e-mail volgt nog. De volledige documenten kunt hier inzien, een selectie daaruit staat op de blogspot, m.n. de enige tweet, waarin zij van zich laat horen, en de tweets die rechtstreeks of indirect met Tibaert vandoen hebben met daaraan toegevoegd een aantal ter illustratie, zodat het een compleet geheel wordt.Naschrift oktober 2017

Om met haar ratjetoe nog verder aan de slag te gaan lijkt me zinloos en daarvoor ontbreekt me ook de energie. Het spul is wel nuttig om te bewaren gelet op de namen die vallen. Denk aan Dirk Hartman, de baron en dorpsgek, wiens werk Eveline naderhand zeer bewonderde. Stamde van hem ook niet de  eretitel die ze uit PVV kring ontving, haatoma? Prachtig toch hoe deze vrouw links en rechts ondersteund werd toen het Tibaert betrof. Ze moet zich zeer voldaan gevoeld hebben. Voor mij werkte ze als katalysator waardoor veel duidelijk werd over fascistische praktijken. Daar mag ik haar best dankbaar voor zijn.


Uitgelichte foto: bron

Een gedachte over “De e-mail…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.