Doen of je neus bloedt…

Milada Marešová: Faust (1930)
Dat is de methode André de Raaij, bekend als Bommelding Kluftje van Krapuul. Precies een jaar eerder dan een niet zo’n fris gesprek, zeg maar een eentje vol laster en smaad, wat ik niet mag laten zien, want dan heet dit blog een haatblog, ja, precies een jaar eerder werd me te verstaan gegeven dat ik bang moest zijn voor die kerel. Hij had ook wat met een kutje account en muziek… 

Sjaakie gaf hij later te verstaan dat ik gek was en Yollie genoot zijn volle steun totdat er een dolkstoot kwam. Verwarrend? Nou nee, die man verwart en bedot de zaak op een voorgewende argeloze manier met heel zijn groot denkraam. Och ja wat hadden Van Thijn en Riethof hiermee te maken, vraagt hij zich af. Niet heus, hij weet verdraaid goed hoe de vork in de steel zat. Maar, zo verzekert Yollie, Tibaert had Riethof opgebeld en nog een boel waanzin meer. Dan zwijg ik verder nog maar over haar aangifte bij de politie. 

Twee weken later waren mijn weblogs opgeschort. Toeval? Een gek die dat gelooft. Wat een crapuul, wat een gajes of toch zo achterlijk zoals ze hier voorgeven te zijn? Beide denk ik, dat gaat prima samen en niet te vergeten, niet vies van fascistische methodes. 


“Ik ga mijn kindjes ophalen, met gekken als #Tibaert is Maastricht niet echt veilig voor mijn gezin. Weer een TL voor politie archief.”

“Maar is weigeren van medicatie gelijk aan lidmaatschap van een verboden organisatie?”

Aldus keuvelen twee fascisten met elkaar. De uitsmijter:

“Dat is het punt, @huibree sprak hem tegen en toen heeft ie alsmaar gebeld, de kip is jaloers! @Foaroan”

Kwaadaardige brouwsels ontsnappen aan hun fantasie. Wat gaat in die mensen, fascisten, om?

 


Inmiddels heeft De Raaij ook aangifte gedaan tegen Tibaert. 

De TL van 25 oktober 2013 waaruit dat fraais stamt zag ik overigens voor het eerst door het bewerken van een blog dat snel geplaatst was vanwege de ingreep door Dijstelberge, die tot haar laatste snik zegt de strijden voor rechtvaardigheid. 

Het bewuste bericht: Wie is de grootste dwaas van de twee? Update februari 2018


 

 
En verder…


Afbeelding: Milada Marešová – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.