Blanke fascistenhaat

Paul Delvaux
Blanke fascistenhaat die uit zich zo:

 

DDSEr wordt gewag gemaakt van een kritische journalist. Juist, daar hebben we een tekort aan, journalisten die erop uittrekken, zich informeren, in debat gaan, weten welke bronnen betrouwbaar zijn, steeds kritisch blijven over wie of wat ook, geen stemming kweken, wars zijn van propaganda, leugens doorprikken… Enfin, u begrijpt me wel. Vakmensen die beseffen dat ze nooit de volledige waarheid zullen achterhalen, maar er steeds op zoek naar blijven. Betrouwbaar, integer, steeds open voor een andere visie op een kwestie. Die durven te weerspreken, iemand niet met loze praatjes laten ontsnappen en zich zeker niet voor een karretje laten spannen. 

Doet deze man dat, heeft hij het aangetoond via zijn geschriften en programma’s? Hij werkt bij media die voortdurend het tegendeel bewijzen van “kritische journalistiek”, die de “bezorgde burger” dagelijks hun portie fastfood voorzetten, waar ze ook nog dankbaar voor moeten zijn, dankbaar omdat ze voor dom versleten worden en dom gehouden worden. Wierd Duk is zo’n man. Je kunt hem rustig als fascist kenmerken, op de eerste plaats wel omdat hij denkt van fascistische smetten vrij te zijn. Hij bewees dezer dagen onomstotelijk het tegendeel door mijn Twitter kameraad, zo mag ik hem wel noemen, aan te klagen juist vanwege deze omschrijving over hem. 

Waar begint het stukje mee?


Houdt het linkse politiekcorrecte gehaat dan nooit op? Nou nee. Zie deze draad op Twitter, waarin de pc-brigade helemaal losgaat op AD-journalist (en WNL Opiniemaker) Wierd Duk. Duk heeft namelijk de euvele moed om PVV-kiezers en hun zorgen serieus te nemen. En dus moet hij he-le-maal kapot worden gemaakt. Vandaag nog.


Hoe kreeg ik dit fraais onder ogen? Zie dit lijntje van @johnnybegood757 op Twitter. Precies, u treft hier alles aan waarmee fascisten en regelrecht gespuis heden ten dage bezig zijn. Ze kunnen en mogen al die waanzin vrijelijk verspreiden. Wierd Duk zul je er niet over horen, Wilders evenmin, toch een groot kenner van fascisme, die zijn lessen getrokken heeft uit Mein Kampf. Nee, daar hoor je ook op sites als DDS niets over, niets. 

Vrijheid van meningsuiting legt de verplichting op dat je je verantwoordt voor je mening, ze weet te staven. Voor een journalist met z’n vijf W’s zou dat een vereiste moeten zijn. Voor Duk en de scribent van het aangehaalde stukje is propaganda voeren om fascisme vrij baan te geven veel aantrekkelijker blijkt, zo integer zijn ze. Waarom doen ze dat?
 
Uitgelichte afbeelding: Paul Delvaux – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.