Dat interesseert me niks

Gueorgui Pinkhassov: Parijs, La Défense
Verbazingwekkend, iemand die nooit met iemand in debat gaat, censuur laat plegen, lak heeft aan iemands eigendom, blokt omdat ze, zoals ze het noemt, niet lastig gevallen wil worden, RT dit bericht van iemand die met de persoon in kwestie ook geen enkel contact heeft onderhouden, hem niet kent en ook niet wil begrijpen. Ze omhelst hem, de boodschapper, omdat ze vindt dat ze tot de rechtvaardigen, zelfs tot de uitverkorenen behoort. De boodschapper rekent ze tot haar sekte, omdat hij iets beheerst dat ze zelf totaal ontbeert, iets onder woorden brengen. Zodoende straalt ook een weinig van de glorie van die man op haar af.


 


Dit is niet het eerste kunstje dat ze zo op deze manier flikt. En u weet, via internet kan veel, heel veel. In real life wordt dat wat moeilijker, zeker voor de balie. Rechtvaardigheid is haar vreemd om over respect maar helemaal te zwijgen. Dat laatste maken we vandaag weer mee.


 


Dat interesseert me niks. Het zou haar lijfspreuk kunnen zijn. 


Uitgelichte foto: Gueorgui Pinkhassov – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.