Een tragisch vrouwtje, een Krapuul wijfje…

Tom Wesselmann – Great American Nude, 1963
Ze hadden het er maar moeilijk mee, al die lieve, aardige en oprechte mensen met hun Sjaakie. Sjaakie, de vroegere Marianne van de site Krapuul, bemand met strijdvaardige, door de wol geverfde figuren die PVV’ers wel eens even de les gingen lezen, op de eerste plaats zeker Wilders, die hoog scoorde op de fascistenlijst, dat hadden ze helemaal zelf uitgezocht. Sjaakie bleek plots, maar niet toevallig in de smaak te vallen bij dat gespuis. Sjaakie streed haar grote strijd tegen pedofielen en volgens de logica van fascisten dus indirect tegen die vervloekte moslims die achter een pedo aanliepen. Haar grote makker, ook groot politicus ooit, begreep haar volkomen, hij wist van Dutroux en de Witte Marsen in België. Zo kwamen de Krapuletjes van lieverlee in een spagaat terecht waar ze nooit meer zouden uitkomen.

Een grootse poging werd nog ondernomen om de boodschapper van het wedervaren van Sjaakie van internet verwijderd te krijgen, maar dit had een boemerang effect. De daders zijn voor altijd gebrandmerkt als leugenaars, lasteraars en smaadverspreiders, dat viel niet te vermijden. Daartoe dient ook dit weblog. 

Strafvervolging heb ik niet in gang gezet, die energie kan ik niet meer opbrengen. Voor mij is het voldoende als die Krapuletjes geboekstaafd staan als mensen die niet schromen iemands integriteit aan te tasten. Voor derden kan ik niet spreken, maar het is wel aantoonbaar jarenlang gebeurd met Tibaert. Dankzij Sjaakie heb ik hun ware gezicht leren kennen en daarmee kan iedereen zijn voordeel doen.

GeenStijl kwam in de NRC en de Volkskrant op de proppen. Voor de grap geef ik hieronder enkele tweets door waarin Sjaakie de naam Tibaert koppelde aan de account @GeenStijl. Op haar blogs zijn nog fraaiere voorbeelden te vinden. Regelrecht strafbare feiten, die ze pleegde. Daarnaast, ze was (en is waarschijnlijk nog) zeer gecharmeerd van die website. Bij een van mijn volgers zie ik nu dit screenshot, een van de vele van het soort die bij haar in de smaak vielen. In dit geval betreft het Sonja Barend.

Gajes blijft gajes. Duidelijk wordt wie je er toerekenen moet door de houding die men er t.o.v. inneemt. Of je het tolerabel vindt of niet. Of je het gevecht met ze aangaat. Of je ze de ruimte geeft tot het plegen van wandaden.


Nog enkele tweets van Sjaakie uit 2013, materiaal dat men met graagte zag verdwijnen bij Krapuul. Een van die figuren zei toendertijd tegen Sjaakie, je moest eens weten hoe gek die Tibaert is. Een min manneke, die dat beweerde, dat spreekt, een fascistisch manneke, ook al noemt hij zich anarchist op christelijke grondslag of zoiets. Sjaakie was zijn tipgeefster bij Krapuul. Hem lastigvallen over pedofilie wenste hij niet, dan kwam hij in een lastig parket terecht, vermoed ik zo.


  7 févr. 2013
 Inmiddels heeft Tibaert het voorzien op     en 250 twitteraars-> van kwaad tot erger! 


  7 févr. 2013

En réponse à 
      een echte Hollandsehufter die Tibaert


  7 févr. 2013

En réponse à 
      de haat haan Tibaert uit Maastricht is weer eens los youtube.com/watch?v=VW5tkP_hO74


  25 avr. 2013

 Hollandse hufter site anonieme lafbek Tibaert -> http://batgirl666.blogspot.nl/2013/04/haatsnee-hassnae-en-hollandse-hufters.html … … …     
  7 déc. 2013
Er raken er een paar in paniek bij de tibaert kippenclub vanwege hun DDOS activiteiten vs    http://batgirl666.blogspot.nl/2013/12/ddos-vrienden-van-tibaert-recente.html 
Ter memorie. Op 12 november 2013 waren mijn spullen verdwenen bij Blogger dankzij Dijstelberge – Krapuul. Ze bleek zeer voldaan over haar wandaad.
 
Uitgelichte afbeelding: Tom Wesselmann – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.