Tijl Uilenspiegel

Kurt Löb
Verrassend materiaal komt boven tafel van een stel marginalen. Tibaert was uitgetrokken om te laten zien wat zoal mogelijk is op internet. Hij wist dat het je verdedigen tegen bedrog en smaad absoluut geen zin had en zelfs in haar tegendeel verkeerde. Het probate middel bleek een weblog waarin als een dagboek werd bijgehouden wat er zoal over hem verkondigd werd, met naam en toenaam uiteraard, anders was het zinloos. Doel: het tonen van het alledaagse fascisme.

Het gevolg, talloze pogingen om het weblog te doen verdwijnen, valse aangiftes, recherche op bezoek. De poging van iemand die momenteel de eigenaar is van de site Krapuul had succes. Mijn weblogs vielen niet meer te zien. Afgelopen maanden ben ik begonnen het materiaal dat verloren is gegaan enigermate te reconstrueren omdat het essentieel is voor het gehele plaatje en voor de gevolgen van de gepleegde censuur. Denk maar aan het verdraaien van feiten door notoire raddraaiers.

Aan de hand van eigen materiaal en van derden begint het aardig te lukken. Achteraf bezien was hetgeen in mei en augustus 2013 plaatsvond wel het dieptepunt. Omdat momenteel nogal wat te doen is over de site GeenStijl laat ik nu alvast wat screenshots zien van wat een linkse tegenhanger dacht zich te kunnen permitteren. Het materiaal voeg ik op korte termijn chronologisch in op dit weblog, voorzien van enige toelichting. Augustus 2013…

De dienst, de AIVD oftewel het stompzinnige fascisme van links.


 
 

 Niet omdat Tibaert zo belangrijk is, wel om te controleren aan de bron: 

@TIBAERT – TWITTER ARCHIEF – AUGUSTUS 2013

Naschrift

Lezers van dit bericht moeten zich terdege realiseren dat de personen van wie bovenstaande tweets stammen op de hoogte zijn van informatie als deze. Ze achten ze betrouwbaar of ze denken ze te kunnen misbruiken voor eigen doel:


 

Het origineel stamt uit november 2012. Deze update valt nog steeds te zien merkte ik zojuist. Het meest schandalige is nog wel dat het portretrecht geschonden wordt van een integere en hoogst behulpzame man. Dat zit me nog het meest dwars aan die gore praktijken van Sjaakie.

 
Afbeelding: Kurt Löb uit: “Uilenspiegel” – Meulenhoff (1977)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.