Bewijslast

Bettina Rheims: Chambre Close (1991)
Een niet zomaar toevallig gekozen foto van een beroemd fotografe en een citaat van iemand die ik nogmaals dringend verzoek richting Google actie te ondernemen om mijn blogspots weer vrij te geven voor het publiek. Dan kan iedereen een eigen oordeel vellen over gebeurtenissen die ik classificeer onder de noemer fascistisch. Dan pas kunnen haar interpretaties, om haar handelwijze voorzichtig uitgedrukt te omschrijven, getoetst worden aan wat werkelijk plaatsvond:


Vandaag opnieuw een reeks tweets van Fons en weer naar aanleiding van het bespieden en daarbij bespeuren van tweets die hem niet bevallen. Hij weet niet precies waar het over gaat en alhoewel hij o.a. er de oorzaak van is dat ik problemen met deze dame heb, wens ik niet dat hij snuffelt in mijn tijdlijn en zich ongevraagd gaat bemoeien met mijn zaken.

Zie: Liegen en bedriegen

 


Nogmaals, de bewijslast is en blijft liggen bij degene die de beschuldigingen uit, niet andersom. Wel is het onthullend om te zien hoe in bovenstaand citaat insinuaties en regelrecht bedrog zich opstapelen. Wat een woordkeus ook: “bespieden”, “bespeuren”, “niet bevallen”, “snuffelt”, “ongevraagd bemoeien”, “hij weet niet precies waar het over gaat”, “mijn zaken”. Tibaert is er de oorzaak van dat zij problemen heeft zegt ze bij volle verstand.

Dijstelberge slaagt erin een beeld te scheppen dat niets, maar dan ook helemaal niets met de feiten uitstaande heeft. De chronologie op een rijtje zettend maakt dat glashelder. Ze was van meet af aan door mij geïnformeerd dat er geen bewijs van Riethof kon zijn. Ze wilde er verder niets mee te maken hebben, totdat Sjaakie een jaar later bij haar in het vizier nam. Hoe ze dat afwikkelde, voor zover te zien op Twitter, ziet u hier

Ondertussen was die vrouw, waarmee ze het snel, opvallend snel op een akkoord gooide al een jaar lang via diverse accounts op deze wijze bezig: @occupyfabeltjes – oktober 2013 (mentions met “Tibaert”) met volle ondersteuning en begrip van PVV zijde tezamen met ondermeer de heren André de Raaij, ook Krapuul, en jawel Huib Riethof. Over die toch wel zeer bijzondere medewerking heb ik Dijstelberge nooit gehoord. Zelf nam ze het ook niet zo nauw als het te pas kwam, zie Dirk Hartman, alias Rommedoe. Let wel, ze was volledig geïnformeerd, ook over dit personage.

Dankzij Sjaakie vielen heel wat mensen door de mand. Als laatste Dijstelberge. Op mijn aanbod om samen naar de rechter te stappen heeft ze nooit gereageerd. En nogmaals, van alle laster, bedreigingen en noem maar op richting mijn persoon was ze volledig op de hoogte en uitgerekend met de daders, niet in de laatste plaats met Eveline van Donkelaar, maakt ze gemene zaak. Op zijn minst merkwaardig voor iemand die rechtvaardigheid in haar vaandel voert. Mij doet het denken aan een vlag op een modderschuit, een fascistische.

Een kleine kennismaking met Bettina Rheims in een vrouwengevangenis…Foto: Bettina Rheims – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.