De ander is slecht…

Bier
Het is werkelijk van een belabberd niveau hetgeen ze van zich geven, het geeft wel uitstekend de denkwijze weer van mensen die niets (willen) begrijpen om de simpele reden dat ze denken dat ze het weten. Ze missen openheid, nieuwsgierigheid en meer van die voor een gelukkig leven noodzakelijke elementen in een maatschappij waaraan het aan niets ontbreekt, die praalt met een overvloed aan onzinnige materiële goederen. Ontevreden, argwanend vervolgen die lui hun weg, anderen misgunnend waaraan ze door hun eigen instelling niet toekomen, boordevol vooroordelen. De ander is slecht…


“Ja ik zie dat mijnheer in ‘gesprek’ is met mijn stalker (actief gedurende ruim vier jaar; aangifte heeft tot niets geleid)”.

(Twitter: 27 maart 2017)De ingrediënten: ‘stalker’, ‘mijnheer’, ‘vier jaar’, ‘aangifte’.

Het stalken door André de Raaij van de persoon die hij als ‘stalker’ omschrijft begon oktober 2012. Het stopte na een wederzijdse ontmoeting een maand later. Het begon weer juli 2013. Zover de feiten. De kwalificaties die hij zijn zogenaamde ‘stalker’ toedicht vallen in geuren en kleuren op dit weblog terug te vinden onder ‘André de Raaij’, ‘Arnold van der Kluft’, ‘Bommelding’ of ‘Kluftje’.

Met die ‘mijnheer’ is, moet ik uit de samenhang opmaken, Jeky bedoeld. Zij stuurde mij overigens met de vermelding Tibaert een screenshot toe van die tweet. Wie Jeky is? Mijn stalkster vanaf 2011. Ook over haar is het nodige terug te vinden op dit welog. Vermelding “Jekylline” of “linksen8merrie”.

Een aangifte. Daar was ik al van op de hoogte. Misschien wil hij ook zo vriendelijk zijn even te vermelden waarom hij bot gevangen heeft. Nuttig ook om de politie niet telkens op te zadelen met valse aangiftes. Het loopt de spuigaten uit, heb ik het idee. Het kost de politie tijd die verloren gaat voor zinnige zaken, bovendien ontstaat de figuur dat werkelijk serieuze aangiftes ten ondergaan, niet meer als zodanig waargenomen worden. Dus André, doe je best. Of ga je verder op de ingeslagen weg met verdonkeremanen, lasteren, stalken? Waar kennen we dergelijke methodes van?

Stalken, stalker, daar hebben, is mijn ervaring, juist de onverlaten hun mond over vol. André is slechts een van velen die ik als zodanig heb leren kennen. Ze koesteren elkaar ook, want ze hebben slechts een doel voor ogen, monddood maken. Hoe ze iemands integriteit weten aan te tasten, mensen denigrerend weten te behandelen, ze met laster en hoon overdekt trachten het bos in te sturen, mag de buitenwacht niet ter kennis nemen. Zij achten zich de gecultiveerde personen met de juiste ideologie en deze moet en zal zegevieren.

Eerder heb ik over het voorval met die tweet bericht. Dezer dagen schoot me iets te binnen om praktijken als stalken wat zichtbaarder te maken. Twitter heeft er nu de mogelijkheden voor en zo kan iedereen zelf zijn conclusies trekken en verder zoeken. Koppel een accountnaam aan een zoekterm in het zoekvenster bij Twitter en u ziet de resultaten. Duidelijker en eerlijker kan niet. In mijn geval kunt gelijk parallel vergelijking trekken met mijn tweets en TL. Manipulatie uitgesloten. Het enige obstakel is als het handelt om opgeschorte accounts, hun tweets vallen niet meer te zien.

Verloren moeite dit gedoe? Allesbehalve. Bedriegers, smeerlappen en regelrechte fascisten laat ik niet ontsnappen, wens ik niet de ruimte te geven. Die les heb ik inmiddels wel geleerd. Eerlijkheid duurt het langst en daar hou ik me aan. 
 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.