Ban de leugen

Place des bisous
Vier jaar geleden, twee o zo oprechte en door en door betrouwbare dames in de weer om iemand die werkelijk krankzinnig is van internet te doen verwijderen. Gelukkig werden ze gesteund door twee academici die hun bevindingen konden bevestigen. Ere wie ere toekomt: André de Raaij, als christelijk anarchist actief voor de roemruchte site Krapuul en de historicus Huib Riethof. 

Ban de leugen, riep een van de dames, ik lieg niet, daar hou ik niet van, sprak de ander. Enkele maanden later zouden ze op grootse wijze geholpen worden door een derde dame, iemand die volksvertegenwoordiger was geweest en filosofisch geschoold bovendien. Inmiddels beheert ze die reeds gememoreerde site en is er de chief-editor van. Haar hulp bestond in het doen opschorten van de haatblogs van die kwaadaardige gnome.

Een klein advies, volg deze mensen op Twitter, ze verdienen het. Twitter heeft hun aanzien gegeven, hun oordelen zijn door en door betrouwbaar en wat wellicht het belangrijkste is, ze steunen mensen door dik en dun tegen Wilders, tegen het fascisme. Voor raad en daad staan ze altijd bereid en zoals u begrijpt aan hun oordeel hoeft u nooit, werkelijk nooit te twijfelen. Waar vind je nog dergelijke mensen, die terecht zeggen dat ze tot de laatste snik zullen strijden voor rechtvaardigheid?

Vergeet niet Tibaert te blokken en te melden voor spam, doen zij ook. Elk besmettingsgevaar, elk tegengeluid moet u uitsluiten, gelijk Wilders en Bosma. Zeer verstandig. 

Heb elkander lief… Integendeel, als door haat gedreven liegen tot tweede natuur wordt. Van Donkelaar, Wouters en Riethof vormen aldus een fraai, fascistisch triootje.Twitter: linksrechts

 


“Waarom beschuldig je je Tibaert van pedofilie ??”
Reactie Huib Riethof: “Gemeld wegens spam en geblockt”
Antwoord: “Goedzo, nou antwoord waarom Tibaert voor pedo wordt uitgemaakt??”

De zegsman/vrouw ken ik niet. Hij/zij begrijpt wat ieder nuchter iemand kan constateren en reageert onbaatzuchtig. Helaas, een uitzondering in deze tijd waarin met drek gooien als hoogste prioriteit geldt. Daarmee verwerf je zelfs aanzien en respect.
 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.