Naakte dames

 

NYC Nostalgia
Twee tweets die toevallig achter elkaar binnenkomen:


 


Eraan voorafgaand las ik dit…

bron

 

Voor deze vorm van ontbloten is geen fototoestel nodig. Afstotend deze “mevrouw”, zonder dat we haar ooit in haar nakie hebben gezien. Ze verspreidt haat en zet aan aan tot oorlog, geweld en verderf. Ze liegt en bedriegt. Zullen we haar opvattingen en daden als fascistisch feminisme duiden? 


Klik je een jaar later op de bijgeleverde link krijg je dit te zien:


Schermafdruk 2018-07-20 22.33.35


Het bericht is, neem ik aan, verdwenen. Een bericht waarin twee zaken aan elkaar gekoppeld werden die volstrekt niets met elkaar uitstaande hebben. Het diende slechts tot het oproepen van haat tegen vluchtelingen die dood en ellende zijn ontvlucht. Een activiteit die deze gore tante al jaren volkomen in de geest van haar Leider ontplooit.

De vraag is nu waarom heeft ze dat bericht weggehaald. Werd ze er op enigerlei wijze toe gedwongen? Wilde ze het onmogelijk maken dat in een later stadium van haar zaken aan het licht komen die tot strafvervolging kunnen leiden? Zonder dat ik me er verder in verdiep weet ik zeker dat ze nooit een rectificatie heeft geplaatst. Dat doen fascisten namelijk nooit of ze rechts of links heten te zijn. Bij hen gaan censuur en autocensuur hand in hand, als het maar de goeie zaak dient.

O ja, Dijstelberge laat m’n blogspots terugzetten. Of wil je ten eeuwige dagen gebrandmerkt blijven als doodordinaire fascist die lak heeft aan z’n medemens? Als feministische fascist?

Ter verantwoording roepenupdate juli 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.