Het is nooit te laat…

Auteurs

 


Jammer, de man die voortdurend wist te melden wie ik werkelijk zou zijn en over mijn persoon en mijn echtgenote meldingen heeft gedaan waarvan hij behoort te weten dat hij voor deze uitlatingen strafrechtelijk vervolgd kan worden, negeerde ook deze handreiking. Eens fascist, altijd fascist?Egon Schiele, 1914

bron

Vandaar een uitnodiging aan André de Raaij om morgen naar Maastricht te komen…

lees verder…


Je hebt me nog steeds iets te vertellen, André. Weet je nog, in de Nieuwmarktbuurt, najaar 2012? Het wordt tijd, de hoogste tijd, maar het is nooit te laat. Vraag Sjaakie en Ina om ook mee te komen. Vertel het Eveline, dat je komt en bel desnoods Huib op. Je hebt toch zijn telefoonnummer, neem ik aan? 
 
Jullie hebben me veel, bijzonder veel uit te leggen. Het lijkt me als PVV-leider van Maastricht dat de ambiance in het Witte Vrouwenveld daar uitermate geschikt voor is. Jullie zullen iets beleven waar Bataven wars van zijn. 
 
Misschien wel handig je van tevoren in te lezen middels jullie eigen beweringen, smaad, laster en leugens: @bastetblogt – 22 januari – 8 februari 2014 – TL. De rest komt vanzelf wel. Wat wel al vaststaat jullie pikken wat op van een mentaliteit die jullie vreemd is. Daartoe hoort iets voor een ander doen zonder je op de borst te kloppen. Om die reden zal ik jullie voorstellen aan een aantal vrienden van me, prachtmensen.

Voor ik het vergeet, plek en tijdstip afspreken kan makkelijk via Twitter. 


update 24 augustus 2017
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: