Een stelling…

Zo zie je maar,  iets van belang verspreidt zich snel op internet, net als leugens en propaganda.


bron


Vanavond krijg ik deze stelling te zien:
Laten we de Kretenzers buiten beschouwing dan staat hier een getuigenis, ik, André de Raaij, ben een fascist, net als mijn maatjes Dijstelberge, Wouters, Van Donkelaar en Riethof. Verdere toelichting van node? Neem dan dit weblog door. Liegen, bedriegen, bedreigen, censuur plegen, het kan niet op. Een fascistenbende. Ze noemen zich links.

Vertel, André, wat had je me op dat feestje te vertellen? Je weet het beslist nog anders kan Christina je geheugen wel opfrissen. Vertel de goegemeente hier op internet ook eens wat Riethof en Van Donkelaar je hebben ingefluisterd. Je bent toch nog niet vergeten dat je een aanklacht tegen me hebt ingediend? Weet je, als het tot een rechtszaak komt zul je met de billen bloot moeten, zeer tot je eigen schande kan ik je verzekeren. Je kunt die narigheid alsnog ontlopen door voor eens en altijd / eens voor allemaal duidelijk op te biechten waarom je mij tot mikpunt hebt gemaakt van alles wat je (als fascist) in mensen lijkt te verachten.

Je beseft onderhand toch wel dat ik slechts notulist ben van je smaad en laster jegens mij, tevens die van je makkers?


update 2 juli 2017 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.