Een stelling…

Schommel
Zo zie je maar,  iets van belang verspreidt zich snel op internet, net als leugens en propaganda.

Vanavond krijg ik deze stelling te zien:
Laten we de Kretenzers buiten beschouwing dan staat hier een getuigenis, ik, André de Raaij, ben een fascist, net als mijn maatjes Dijstelberge, Wouters, Van Donkelaar en Riethof. Verdere toelichting van node? Neem dan dit weblog door. Liegen, bedriegen, bedreigen, censuur plegen, het kan niet op. Een fascistenbende. Ze noemen zich links.

Vertel, André, wat had je me op dat feestje te vertellen? Je weet het beslist nog anders kan Christina je geheugen wel opfrissen. Vertel de goegemeente hier op internet ook eens wat Riethof en Van Donkelaar je hebben ingefluisterd. Je bent toch nog niet vergeten dat je een aanklacht tegen me hebt ingediend? Weet je, als het tot een rechtszaak komt zul je met de billen bloot moeten, zeer tot je eigen schande kan ik je verzekeren. Je kunt die narigheid alsnog ontlopen door voor eens en altijd / eens voor allemaal duidelijk op te biechten waarom je mij tot mikpunt hebt gemaakt van alles wat je (als fascist) in mensen lijkt te verachten.

Je beseft onderhand toch wel dat ik slechts notulist ben van je smaad en laster jegens mij, tevens die van je makkers?


Update 2 juli 2017


Uitgelicht: bron 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.