Grappenmakers

Grace Weaver: Good form (2017)
Dit zijn de leukste…

 

Via een omweg kreeg ik namelijk iets te zien en bleek dit figuur me geblokt te hebben. Ach ja, een van de getrouwen van Krapuul. Was ik alweer vergeten….

 


 


Het manneke heeft LOL. Daar word ik werkelijk misselijk van. Weer word ik herinnerd aan de hypocrisie van mensen van zijn slag, die terecht als Gutmenschen bestempeld worden, maar uiteindelijk erger zijn dan de kwaal, de kwaal die fascisme heet. 

Waren het niet zijn kameraden, wellicht hijzelf ook, die zorg droegen voor het herhaaldelijk opschorten van mijn Twitter accounts, uiteindelijk culminerend in het verdwijnen van mijn weblogs? Tevens de lieden die het mij kwalijk namen dat ik, op aandringen van de politie, een aanklacht indiende tegen HF, dat resulteerde in een vonnis. Was het niet uitgerekend HF die in hun voetstappen trad en ervoor zorgde dat dit weblog tijdelijk niet meer te zien viel?

Krapuul maakte gemene zaak met PVV schorem. Dat mag de buitenwacht niet weten. Vandaar ook dat ik deze lieden erger dan de kwaal PVV vind. Even hard als wat zij noemen tokkies brengen ze mensen in diskrediet die hun nek wel uitsteken en geen onterechte beschuldigingen uiten. Ook zij willen het speelveld voor zich alleen hebben en zijn wars van discussie. 

Overigens vind ik het oproepen tot blokken en report, gelet op jarenlange ervaring met wat het teweeg brengt, een paardenmiddel. Het medium gaat beslissen over goed en fout, het wordt tot censor. Willen we dat? 

Enfin, het is weer genoteerd. Over HF o.a.: Verdwenen blogspot.

Veel meer voor het broodnodige complete verhaal achter HF: Herman Falkenstein.
 
In zekere zin grappig ook, ik wacht nog steeds op het bedrag waartoe HF jegens mij veroordeeld is. Ga toch maar eens aan de bel trekken, want het is voor een goed doel bestemd.
 
 

 
Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.