Een haatzaaier en censuur

 

Andy Warhol’s poster for Rainer Fassbinder’s Querelle (1982)
bron

Zo blijf ik op de hoogte via wekelijkse overzichten. Voordat de Krapuletjes weer gaan gillen, die combinatie van mijn naam en Krapuul stamt niet van mij. Waarom ik dit laat zien? Vanwege de achterlijkheid die in dit land heerst, zeker niet uitsluitend bij het zogenaamde PVV volk. Ter illustratie heb ik bij het laatste item de screenshots toegevoegd. U kunt e.e.a. controleren bij de bron. Maar wat zei ik toen? Ik weet het niet meer, had beslist wel met Anton Pannekoek te maken. Vanwege de Krapuletjes mag u het ook niet meer zien. Censuur.
 

Alphonse Scaf en Krapuul Persoon-Info

Reactie op genocideman @BPSchut op dejoap | Krapuul
http://www.krapuul.nl

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.