Een haatzaaier en censuur

 

Zo blijf ik op de hoogte via wekelijkse overzichten. Voordat de Krapuletjes weer gaan gillen, die combinatie van mijn naam en Krapuul stamt niet van mij. Waarom ik dit laat zien? Vanwege de achterlijkheid die in dit land heerst, zeker niet uitsluitend bij het zogenaamde PVV volk. Ter illustratie heb ik bij het laatste item de screenshots toegevoegd. U kunt e.e.a. controleren bij de bron. Maar wat zei ik toen? Ik weet het niet meer, had beslist wel met Anton Pannekoek te maken. Vanwege de Krapuletjes mag u het ook niet meer zien. Censuur.
 

Andy Warhol’s poster for Rainer Fassbinder’s Querelle (1982)
bron


Alphonse Scaf en Krapuul Persoon-Info


Reactie op genocideman @BPSchut op dejoap | Krapuul

http://www.krapuul.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.