Ik gruw

Auteurs
De glazen vrouw
Deutsches Hygiene-Museum – Dresden (1935)
De mannen hebben er een potje van gemaakt, stellen vrouwen die het licht hebben gezien. Dat is zo. Chemie en wapentuig, energie, asfalt en beton, voeding en voortplanting. Ze maken zichzelf overbodig, uiteindelijk, die mannen. Zo bezien zijn vrouwen, wel die van hier en niet van elders, de eersten die van deze mannenwereld met al zijn technologie profiteren. En ze toch als een bedreiging zien? Hoe valt zulks te rijmen?
 
Vrouwen, die spreken over DE man, noemen zich zonder enige uitzondering feminist. Ze zijn bazig en dulden geen tegenspraak, anders dreigen ze met de rechter. Heus, hier kunt u het beluisteren en zien: De eer van de man…
 
In al hun eenvoud denken dergelijke mensen (beslist zelfs meer mannen dan vrouwen, dat staat vast) eendimensionaal en zijn voor de buitenwereld volledig transparant zonder dat we verder iets van hun hoeven te weten. Ze veronderstellen dat alle mensen zo in elkaar steken, daaruit trekken ze verkeerde conclusies en ontstaan misverstanden met alle ellende van dien. Gelukkig weten de meesten onder ons beter en kunnen we onze schouders ophalen over nonsens die ons niet verder helpt.
 
Nogmaals, hoedt u voor Etikettenschwindel. Feminisme is niet gelijk feminisme, al wensen juist demagogen dit te suggereren. Voorbeelden liggen dagelijks voor het oprapen, hier eentje aan de vooravond waarop mijn blogspots verdwenen. Dat verdwijnen was geen toeval, dat was opzet, dat staat vast. Ook staat vast dat het een schoolvoorbeeld is van feministische solidariteit op fascistische grondslag.
 
Even voor de duidelijkheid. Onder één account hield ik er twee openbare blogspots op na bij Google. Het tweede was ik begonnen om de Twitter zooi te splitsen van de rest, onder de noemer “trollenblog”. Zo wordt d.m.v. dit overzichtje van Google+ duidelijk wat aan de hand was een week voordat ze verdwenen door de handelwijze van een doortastende vrouw.Solidariteit met vrouwen
Een dringende oproep om vrouwen, verdreven vanwege de nood uit Afghanistan, te helpen. Ze stamt van Sylvie Lasserre, Frans journaliste. Veuves et enfants, réfugiés d’Afghanistan et des zones tribales du Pakistan, devant le four à pains (tandur) © Sylvie Las…
http://tibaert-extra.blogspot.com/2013/11/solidariteit-met-vrouwen.html
Fons Scaf
Openbaar gedeeld – 8 nov. 2013

De man?
@Haylie Noire De mannen hebben nog steeds de macht, lees ik. Vervolgens: en eerlijk gezegd ze maken er een potje van. Mannen beginnen een ernstige bedreiging te vormen voor onze grondwettelijke vrijheden en onze vrouwelijke cultuur. Aan het woord is Ina Dij…
http://tibaert-extra.blogspot.com/2013/11/de-man.html
Fons Scaf
Openbaar gedeeld – 6 nov. 2013

Twee vriendinnen: Amelie en Els – 31 oktober 2013
http://trollen-docu.blogspot.com/2013/11/twee-vriendinnen-amelie-en-els-31.html
Fons Scaf
Openbaar gedeeld – 6 nov. 2013

Eveline van Donkelaar – 5 november 2013
http://trollen-docu.blogspot.com/2013/11/eveline-van-donkelaar-5-november-2013.html
Fons Scaf
Openbaar gedeeld – 5 nov. 2013Een Zwitserse journaliste (een Franstalige, vandaar het misverstand) doet een oproep en wat doet de schunnigste aller vrouwen die ik in mijn leven ontmoet heb? Juist, zo gaat dus een loepzuivere fascist tewerk ten koste van het leed van vrouwen en hun kinderen. Zij wenst de meevoelende, solidaire vrouw uit te hangen en informeert die journaliste over mijn persoon op de van haar bekende wijze, brutaal, door en door Bataafs. Dit screenshot geeft opheldering…


 
Het meervoudige ‘us’ en ‘we’ is helemaal bespottelijk. Als je dit leest besef je des te meer dat de verhalen van deze vrouw op levensleugens zijn gebaseerd. Vanwaar toch die drang zich voor te doen als een vrouw die zich inzet voor haar naaste? Begrijpen wie het doet. Wie zijn de dupe? De werkelijke slachtoffers en vooral daarin schuilt de fascistische handelwijze van die vrouw. 
 
Enkele dagen eerder hadden twee Twitter gezusters van haar vrede gesloten, Sjaakie en Ina. Ze konden nu gedrieën door een deur en zich samen richten op het in hun ogen grootste gevaar op internet, Tibaert genaamd. Een kras staaltje van feministische solidariteit, die we kunnen missen als kiespijn. 
 
Inmiddels wordt voor mij het beeld compleet van hetgeen toen plaatsvond. Het gebeurde is relevant om er melding van te maken omdat het in de publieke sfeer plaats vond op internet met als inzet de politieke implicaties van iemands daden. 
 
Zo begon mijn verhaal met Jeannie en eindigde met dit drietal. Allen werden liefdevol ondersteund ofwel door kerels die door de wol geverfd waren of door schlemielen die zich op een zeer bijzondere manier blootgaven.  Allen wensten mijn blogspots verwijderd te zien en dat lukte dankzij crapuul. Zij wensten het omdat ze het debat schuwen, wars zijn van samenwerken om derden te helpen, hier om inzicht te verwerven in wat fascisme vermag. Zij toonden zich nuttige klerken voor een fascistisch ideaal, het hunne, onder de mantel van feminisme. Ik gruw.
 
Enkele reconstructies van de legpuzzle, waarmee ik me nu bezig hou, niet om mensen aan het kruis te nagelen, dat doen zij wel volgens een oeroude joods-christelijke traditie. – Het is niet te lezen zonder misselijk te worden…

Jeannie

Allerheiligen

Lafhartige onderkruipsels?

Het chanteren van een griezel

Een stuk vreten, zegt ie…

Haatlijst van Tibaert

De vrouw als lustobject…

De grote bekken gaan door als vanoudsGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: