Er was al iets bekend


Met de onderstaande tweets ga ik eens aan de slag. Misschien zou het niet hoeven als de betrokkenen in deze affaire, Huib Riethof, Eveline van Donkelaar, Christina Britez, André de Raaij, Ina Dijstelberge, Jacqueline Wouters e.a. eens open en bloot hun kaarten op tafel zouden leggen. Daartoe zal het niet komen, bewust als ze zijn met welke vuiligheid ze zich hebben ingelaten, maar dat niet alleen, er het zijne toe hebben bijgedragen of het zelfs geïnitieerd hebben om welke reden dan ook. Het resultaat van hun activiteiten is een fascistisch brouwsel vol laster, smaad en leugens.

Wil Ina Dijstelberge wel eindelijk het minimale fatsoen opbrengen om na een periode van bijna vier jaar bij Google de zaken recht te laten zetten, immers openbaarheid dient de machtelozen, niet degenen die onoorbare spelletjes spelen, die het daglicht niet kunnen velen.

Nightland – Michael Streckbein
bronEr was al iets bekend, dus geen aanname…
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.