Activiteiten van Bommelding Kluftje….

Lawrence Ferlinghetti (1955)Paula Modersohn-Becker : Naakt (1904)André de Raaij is beslist iemand die te werk volgens de categorische imperatief. Heel zijn handelwijze lijkt afgestemd op wat algemene geldigheid zou moeten verkrijgen. Zijn inzicht leidde er al toe dat mijn materiaal onder Blogspot verdween, zijn “heb je het al bij Google geprobeerd” leverde meteen het gewenste resultaat op. We zullen het de Wet van Google noemen, eentje die zelfs Kafka niet voor mogelijk had gehouden.

Van een groot kafkaësk gehalte zijn ook de volgende tweets van zijn hand die onder de noemer “PVV afdeling Maastricht” het licht zagen. Kan iemand me uitleggen waar ze op slaan, wat ermee bedoeld is, zou kunnen zijn? Ik moet bij alle verstek laten gaan.
Of is Kluftje een doodordinaire agent provocateur? Wie zal het zeggen?

Zij weet beslist meer…


 


Een uurtje later… 

Nu begrijp ik waar ik in m’n tweet op reageerde. Op een fascistische vlerk die dacht zijn slag te kunnen slaan en zich ongewild bloot gaf? Wat bezielt toch deze man? 


 

 
Zie ook m.b.t. Elie Wiesel: Weekoverzicht
 


 

 
En verder…


Uitgelichte foto: bron – Ingevoegde afbeelding: bron

Een gedachte over “Activiteiten van Bommelding Kluftje….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.