Wie is de crimineel?

A little smoke
Het wordt eentonig, maar de afgelopen tijd krijg ik via e-mail vaker dit soort berichten te lezen. Vanmiddag zelfs driemaal:Schermafdruk 2018-06-10 03.36.34

 De link geeft het volgend resultaat:


 

 

Wie heeft er belang bij dat mijn blogspots en Tibaert.com verdwijnen of dat erop ingebroken kan worden met de afzienbare gevolgen? Zonder twijfel personages die figuren op mijn blogs. Bij Knol en Youtube heb ik dit soort zaken eerder meegemaakt. 

 

Te vaak wordt (cyber-)criminaliteit beloond is mijn ervaring. Mijn wapen ertegen openbaarheid, vandaar dit bericht. De crimineel die heeft getracht in te breken op mijn weblog zal zich niet bekend maken, dat is zeker.Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.