Wie is de crimineel?

· fascisme, fotografie, internet, justitie, stedenbouw
Auteurs
a little smokeHet wordt eentonig, maar de afgelopen tijd krijg ik via e-mail vaker dit soort berichten te lezen. Vanmiddag zelfs driemaal:Schermafdruk 2018-06-10 03.36.34De link geeft het volgend resultaat:
Wie heeft er belang bij dat mijn blogspots en Tibaert.com verdwijnen of dat erop ingebroken kan worden met de afzienbare gevolgen? Zonder twijfel personages die figuren op mijn blogs. Bij Knol en Youtube heb ik dit soort zaken eerder meegemaakt. 


Te vaak wordt (cyber-)criminaliteit beloond is mijn ervaring. Mijn wapen ertegen openbaarheid, vandaar dit bericht. De crimineel die heeft getracht in te breken op mijn weblog zal zich niet bekend maken, dat is zeker.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: