Of het zo moest zijn…

Hans Baumgartner: Dorpsschool in Hinterthurgau (1934)EEN DRINGENDE WAARSCHUWING…


Na meer dan twee jaar heb ik officieel nog niets vernomen over de afloop van de zaak Herman F.  Hierover wilde ik een bericht maken, maar ik raakte verzeild in oude spullen. Sinds november vorig jaar ben ik namelijk bezig het weblog Tibaert.com op orde te brengen. Het blijkt meer werk dan gedacht, maar het resultaat is in ieder geval bevredigend.

Zodoende kwam ik uit bij een bericht waarin verwezen werd naar een TL waarin deze tweets te voorschijn kwamen:


 


Vijf jaar is het geleden, de haatoma vereend met Sjaakie van Demmink, met Friedrich Eckhardt, de soldaat van Wilders, best bereid kindertjes uit elkaar te rijten, en Dirk Hartman, als stinkend Rommedoetje, ex-NVU en de enige echte kameraad van Henk Bres, landelijk bekend om vele zaken, w.o. de actie tegen Martijn.

De haatoma was bij het verschijnen van deze tweet al meer dan een half jaar bezig de gemeenschap duidelijk te maken dat Tibaert een uiterst gevaarlijk personage was, hij bedreigde o.a. kinderen, was alcoholist en heel veel meer. Zijn eigen kinderen wensten geen omgang met hem aldus deze vrouw en zelf geen kinderen vanwege hun nare ervaringen. Politiek deugde hij ook niet. Ze omschreef Tibaert als de PVV-leider van Maastricht.

U begrijpt, deze vrouw is op zijn minst een beetje in de war en vervuld van haat en wraak. Het lijkt me dat het m’n morele plicht is een waarschuwing te laten uitgaan over deze dame, woonachtig in Maastricht. Haar naam dient u te weten, Eveline van Donkelaar, want wat ik zie ik nou dankzij het bovenstaande bericht? 


 

 

Meer informatie over haar handel en wandel jegens mij treft u op dit weblog aan. Nogmaals, u bent gewaarschuwd.
 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.