Cybercriminaliteit

Francesc Català-Roca, c. 1950
In alle mogelijke vormen heb ik de afgelopen zeven jaar te maken gehad met wandaden en regelrechte criminaliteit op internet. Lang niet alles heb ik op m’n blogspots gerapporteerd om verdere provocaties te voorkomen met het onvermijdelijke gevolg dat je in een draaikolk terecht komt waar je nooit meer uitkomt. Mijn uitgangspunt was en blijft laten zien wat fascisme vermag met internet als belangrijkste instrument. 

Toch wil ik even laten zien waarmee ik met de regelmaat van de klok mee te maken heb, ook de afgelopen dagen weer, met veelvuldige pogingen tot hacken van mijn iPhone toe. Op 3 augustus ontving ik een serie berichten ter moderatie van WordPress met bijbehorende e-mails. De Whois-link geeft dit resultaat:


Schermafdruk 2018-08-06 14.41.27

Duidelijk is dat de dader er via deze wijze in geslaagd is het spamfilter van WordPress te omzeilen. Verder laat ik dit voor wat het is.

Voor het overige, ik wacht nog steeds op de strafsom die Herman F. mij verschuldigd is en op berichten van het OM over al die tegen mij ingediende klachten. Vooral die van André de Raaij, bekend als Kluftje van de site Krapuul, zie ik met spanning tegemoet. Kluftje, een persoon die er niet voor terugschrikt mij antisemiet te noemen en mijn vrouw, waarmee hij kennis gemaakt heeft, de vrouw van een pooier die ervan af moet weten. 

Wist u dat Kluftje en al die andere miserabelen er bijzonder goed in slagen de onnozele onschuld te spelen? Is het een kwestie van verinnerlijkt fascisme, een Bataafse specialiteit? Nogmaals, wat zou ik dergelijke lieden graag voor de balie zien verschijnen om te tonen hoe de hypocrisie in dit land heeft toegeslagen en egoïsme en een misplaatst superioriteitsgevoel de boventoon voeren. 

Zo wacht ik al meer dan vier jaar op antwoord op mijn voorstel om samen naar de rechter te stappen over vermeende schending auteursrecht. De persoon in kwestie weet uiteraard dat ze dan bakzeil zal moeten halen, dat ze bedrog heeft gepleegd en mij enorme schade heeft toegebracht wordt dan voor iedereen zonneklaar. Een fascist pleegt wandaden doelbewust, zo is dat Dijstelberge
 
Uitgelichte foto: bron

Een gedachte over “Cybercriminaliteit

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.