Heb je ooit weleens gelezen wat de seniele haan schrijft?

Robert Blomfield: Two Women with Chickens – West End, Edinburgh (1966)
November 2012: Jacqueline Wouters informeert Ina Dijstelberge, vandaar enkele tweets gericht aan Dijstelberge, de censor van mijn weblogs via Google. Ze had uiteindelijk op nadrukkelijk verzoek van Jacqueline Wouters mijn weblogs gelezen, mag ik achteraf concluderen en ze wendde zich vervolgens tot Google. Ja, ook Google vroeg om bewijs, sprak ze ferm. Overigens mijn bezwaren werden bij Google volkomen genegeerd, in ieder geval heb ik nooit enige reactie van deze firma gehad. Als justitie zich in deze richting ontwikkelt ziet de toekomst er voor fascisten zeker rooskleurig uit. De valse aangiftes tegen mijn persoon lijken alvast een voorschot op die door hen gewenste rechtsgang.
 

 

Zoekresultaten: @Jacquelinewxxx @inadijstelberge

 


 


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.