Het houdt niet op…

Gordon Parks: Route 90, August 1942
Washington, D.C. Street corner, 7th Street and Florida Avenue, N.W.
Ben je met veel plezier audiomateriaal op tape aan het digitaliseren, op dit moment werk van en met Raoul Hausmann en Hans Magnus Enzensberger, materiaal waarvan je denkt er anderen mee te kunnen plezieren, word je geconfronteerd met een onverlaat, die niet van ophouden weet. Gisteren was dat een commentaar op een blogbericht, nu via mededelingen van WordPress en Facebook. 

Deze laatste is bijzonder, omdat ik momenteel een “straf” uitzit vanwege het posten van een bericht waarop vrouwelijk naakt te zien viel. Alle goede dingen in drieën, het is mooi geweest met Facebook en heb daar mijn archief opgevraagd. Het was de reden waarom ik bij de e-mail account ging kijken en ziedaar. Het nummer heb ik uiteraard verwijderd. Een tweede bericht volgde nog…

Een vergelijkbaar bericht van WordPress:

Schermafdruk 2018-10-11 01.39.10

Denk niet dat dit soort fratsen eenmalig zijn. Het is inmiddels een regelmatig terugkomend verschijnsel, ook bij Twitter en Google-accounts. Zelfs eBay moest er aan geloven. Deze keer valt het samen met de activiteiten die Herman F. weer wenst te ontplooien. De politie in zijn woonplaats heb ik al via Twitter geïnformeerd. Door het publiceren van dergelijke voorvallen blijft alles openbaar en controleerbaar. 

Een van mijn trouwe volgers attendeerde me op een omissie mijnerzijds. In mijn reactie op Herman F. sprak ik over een dwangsom. Daarvan is hier geen sprake. Dader is veroordeeld tot een bepaalde boete. Hij heeft overigens tot heden verzuimd mij dat bedrag over te maken.

De geschiedenis gaat verder. De man blijft dreigen. Kennelijk neemt niemand hem tegen zichzelf in bescherming. Dit zie ik nu bij de post: Nieuwe opmerking over Terezin… Er valt te lezen: “Voldoe je niet aan mijn verzoek helpt politie je ook niet wat er dan op je afkomt”. Te lezen onder het bericht over Terezin op de blogspot. Een dag eerder dreigde hij al met “we je komen verbouwen”.
 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.