Het houdt niet op…

Schermafdruk 2018-10-11 02.58.21

Route 90, August 1942 by Gordon Parks
bron


Ben je met veel plezier audiomateriaal op tape aan het digitaliseren, op dit moment werk van en met Raoul Hausmann en Hans Magnus Enzensberger, materiaal waarvan je denkt er anderen mee te kunnen plezieren, word je geconfronteerd met een onverlaat, die niet van ophouden weet. Gisteren was dat een commentaar op een blogbericht, nu via mededelingen van WordPress en Facebook. 

Deze laatste is bijzonder, omdat ik momenteel een “straf” uitzit vanwege het posten van een bericht waarop vrouwelijk naakt te zien viel. Alle goede dingen in drieën, het is mooi geweest met Facebook en heb daar mijn archief opgevraagd. Het was de reden waarom ik bij de e-mail account ging kijken en ziedaar. Het nummer heb ik uiteraard verwijderd. Een tweede bericht volgde nog…Schermafdruk 2018-10-11 01.38.33Schermafdruk 2018-10-11 01.39.52Een vergelijkbaar bericht van WordPress:


Schermafdruk 2018-10-11 01.39.10
Denk niet dat dit soort fratsen eenmalig zijn. Het is inmiddels een regelmatig terugkomend verschijnsel, ook bij Twitter en Google-accounts. Zelfs eBay moest er aan geloven. Deze keer valt het samen met de activiteiten die Herman F. weer wenst te ontplooien. De politie in zijn woonplaats heb ik al via Twitter geïnformeerd. Door het publiceren van dergelijke voorvallen blijft alles openbaar en controleerbaar. 

Een van mijn trouwe volgers attendeerde me op een omissie mijnerzijds. In mijn reactie op Herman F. sprak ik over een dwangsom. Daarvan is hier geen sprake. Dader is veroordeeld tot een bepaalde boete. Hij heeft overigens tot heden verzuimd mij dat bedrag over te maken.

De geschiedenis gaat verder. De man blijft dreigen. Kennelijk neemt niemand hem tegen zichzelf in bescherming. Dit zie ik nu bij de post:


Schermafdruk 2018-10-11 18.18.17

Er valt te lezen: “Voldoe je niet aan mijn verzoek helpt politie je ook niet wat er dan op je afkomt”. Te lezen onder het bericht over Terezin. Een dag eerder dreigde hij al met “we je komen verbouwen”.tibaert blogspot
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.