U bent gewaarschuwd

“Potty Dollar”
An 1877 U.S. Trade Dollar with modified carved Lady Liberty on a toilet, circa 1890s
We leven in o zo vrije tijden. Werkelijk? Vroeger, toen ik nog jong was, kon je via de beschikbare media, en dat was vooral de drukpers, vrijelijk verspreiden wat je op je lever had. Ingegrepen kon worden via de overheid, lees justitie. Uitgever en/of auteur konden aansprakelijk gesteld worden als de wet werd overschreden. Dan pas kon bij verdere verspreiding de distributeur aansprakelijk gesteld worden. In tijden als deze wordt letterlijk alles op z’n kop gezet, zover zelfs dat uiteindelijk overheid en justitie aan de kant gezet worden, slechts mogen toezien. Nog absurder, overheden moedigen deze ontwikkeling aan, zie hun reactie op hetgeen bij social-media plaatsvindt. 

Facebook, Twitter e.a. worden aansprakelijk gesteld en gedwongen om in te grijpen bij “onregelmatigheden”, als ze het al niet zelf deden, want hun producten moeten geld opleveren, anders worden hun activiteiten contraproductief. In het kort, zij mogen, nee zij moeten zelfs de dienst uitmaken, zij mogen in principe uitmaken wie wel en wie niet aan het maatschappelijk debat mag deelnemen en welke boodschappen verspreid kunnen worden. Neem dat laatste vooral zeer ruim, niet slechts politiek maar vooral cultureel. Justitie en overheid blijven op de achtergrond, zoals het in deze verlichte tijd kennelijk hun rol hoort te zijn. 

Dictatuur en censuur, nu niet van de staat, maar met haar volle ondersteuning, doet zijn intrede. Of we daar blij mee moeten zijn?

Aanleiding tot deze ontboezeming? Twee screenshots illustreren het.

Schermafdruk 2019-01-09 14.10.20 Schermafdruk 2019-01-09 13.46.05

 

Waarschuwing: dit profiel bevat mogelijk gevoelige inhoud
Je ziet deze waarschuwing omdat dit account mogelijk aanstoot gevende afbeeldingen of tekst Tweet.
Wil je dit account nog steeds bekijken?

 


Geld stinkt niet, zoveel is zeker. De porno-industrie bloeit als nooit te voren, zeker de Amerikaanse en de Canadese…

Fascisten en ander gespuis ruiken onmiddellijk welke kansen hier liggen en maken van de geboden mogelijkheid overvloedig gebruikt leert de geschiedenis. Een tiental “reacties” op dit bericht via de blogspot als voorbeeld: joodse vol-idioot.

Mijn commentaar op deze vuilnis:


Tibaert Maastricht10 januari 2019 om 20:55

Het lijkt geen twijfel, alles wijst er op dat hier ene Vlunk aan het woord is, veroordeeld bedreiger van het koningshuis, kameraad van Eveline van Donkelaar, bekend op Twitter als @gavimensch en samen vereend in het entameren van een juridische actie tegen mijn persoon.

De reacties slaan een brug naar het begin van de hetze tegen Tibaert. die ruim vijf jaar geleden begon en waarin Van Donkelaar een essentiële rol vervulde. Vanaf dat moment heiligde het doel alle middelen met als uiteindelijk resultaat het verdwijnen van mijn blogspots bij Google. De Krapuul sekte viel volledig door de mand en de boodschapper moest het ontgelden, de alcoholist, de AIVD agent, de pedofiel, pooier, dement en nog veel meer, zoals hij door dit, laten we zeggen fascistisch gajes, werd afgeschilderd.

Actieve deelnemers aan die hetze vanuit genoemde sekte: Huib Riethof, Jeroen van den Heuvel, André de Raaij, Ina Dijstelberge en nog enkele meelopers M/V.

Feitelijk levert Vlunk mij een grote dienst met dergelijke reacties. Tot op het bot fascistisch met als tactiek de vijand van mijn vijand is mijn vriend. De methode tevens van de Krapuul sekte en andere onverlaten op internet.


 
Afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.