Gezond leedvermaak…

Neville Mars
Vijf jaar ben ik al met dit gespuis in de weer. Vijf jaar. Soms is het leuk, vaak hangt het me de strot uit, maar half werk wens ik niet af te leveren.

Dit gespuis? Krapuul noemen ze zich, daar ga je dus niet op bezoek zonder voorzorgen te nemen. Op internet is het de Tor browser die je bescherming biedt. En ziedaar, u bent meer dan gewaarschuwd, de klootzakjes zijn werkelijk niet tot iets behoorlijks in staat. Of is het opzet? Uw gegevens zijn niet in veilige handen…

 
 Waarom wilde ik persé op die site? De reden was simpel. In het najaar van 2013, toen mijn blogspots door Google opgeschort werden, de directe aanleiding was ook hier Krapuul met een door en door fascistische streek valt inmiddels vast te stellen, vierden enkele dubieuze personages alvast een feestje op wat komen ging, een totaal internetverbod voor Tibaert in de vorm van een IP-ban en een rechtszaak die hem tot de bedelstaf zou veroordelen. U weet het onderhand, de denkwijze van fascisten is rechtlijnig en ongecompliceerd. Vandaar die voorbarige conclusies. 

Bij terugzoeken en teruglezen van spul uit die periode valt voor mij steeds meer samenhang te zien en die is bepaald niet fris, eerder goor te noemen. En zo kwam ik uit bij een TL waarin werd verwezen naar Hollandse Hufters. Daar wordt snel overheen gewandeld. Blote tieten is het knotsgekke onderwerp met volkomen uit de lucht gegrepen veronderstellingen met een aanmoediging om vooral tot strafvervolging van Tibaert over te gaan. M.a.w. bewandel zijpaden, frame op nonsens en je denkt het varkentje gewassen te hebben. Kortsluiten met een fatsoenlijke vraag richting Tibaert was natuurlijk teveel gevraagd, of waarschijnlijker, dan kon, zoals zij het plegen te noemen als ik hun zwijnerij over mij publiceer, ze hun vieze spelletjes niet spelen.

Voor mij vormde de aanleiding dus Hollandse Hufters, een site die meermaals mij gesteund heeft en dat was dus foute boel, het heette zelfs dat het een site van mijn hand was. Het betreffende stukje van een brave ziel, Jaap…

 Door wie wordt dit zooitje geredigeerd? Door twee zeer beminnelijke figuren. De eerste noemde zich meteen nadat de vorige bevelvoerder het bijltje erbij neer had gegooid, er zit nog een zeer smakelijke geschiedenis aan vast, hoofdredacteur. Onmiddellijk werd gereageerd door de vrouw die het spul van de vorige eigenaar had overgenomen, ik ben de enige hoofdredacteur, chief-editor zei ze, om haar woorden kracht bij te zetten. Dit zie ik nu…Opgenomen in eregalerij, tja, zo bespottelijk drukken die lui zich uit, zelfverheerlijking of iets in die geest zal het zijn, is Jeroen. Ze konden zijn bloed wel drinken. Hij was overigens niet te beroerd om de site zelfs voor korte tijd plat te leggen. Werkelijk hilarisch, het puberaal gehalte is bij die lui bijzonder hoog, verzeker ik u.

 Hopelijk heb ik u niet voor niets gewaarschuwd als u zich in het hol van links-fascisten wenst te begeven.
 
Uitgelichte afbeelding: Neville Mars

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.