Getverderrie

Serge Romanov


 


“Ik word vervolgd wegens belediging van een seriebelediger”, aldus Breedveld, bekend van Frontaal Naakt.

op 02 03 2019 at 11:54 schreef Pyt van der Galiën:

De redactie van Krapuul is natuurlijk solidair met je, maar daar heb je weinig aan. De uitkomst valt moeilijk in te schatten. Onderschat dit in elk geval niet en neem een goede advocaat. Een vakbondsadvocaat zou mooi zijn, dat scheelt je een smak geld. Voor de rest sterkte en houd ons op de hoogte.

 


Met dit volk wenst Peter Breedveld te verkeren. Krapuul, gajes, linksfascisten. Wat verder te denken van ene Hakkenberg? Het manneke zegt:


“Helaas is het zo dat er allerlei psychopaten rondlopen die de grens niet kunnen trekken tussen een beetje verbaal online dollen en daadwerkelijk schade aanrichten. Ik kan daar helaas van meepraten.”

 


In dit zinnetje zit werkelijk alles opgesloten wat de Bataafse cultuur zo uitzonderlijk maakt, zelf de dienst willen uitmaken, gelijk de welbekende fascistische voormannen die dit land rijk is en de overigen tot psychopaat, tot idioot, tot ongewenst verklaren. Kop of munt, wat maakt het uit?

Peter, heb je je ooit iets gelegen laten liggen aan de smeerlapperij die de Krapuul sekte uitvreet? Nooit, nooit, nooit. Je bent in mijn ogen een zielige hypocriet die de overdrijving en het schelden tot een kunststukje heeft gemaakt, waar niemand, ik zeg niemand een steek mee opschiet. In die zin had Jeroen van den Heuvel gelijk, narcist, al ging hij later ook jouw reet likken toen hij bij z’n schamele vriendjes uitgekotst was.

Weet je wat ik vrees, Peter? Dat je er domweg niets van snapt, van politiek weinig of niets, van fascisme geen steek. Vandaar dat alles door jou gepersonificeerd wordt alsof die poppetjes niet uitwisselbaar zouden zijn. Ondertussen gaat de wereld naar de verdommenis en je voelt je een grote held en speelt het slachtoffer. In wezen ben je een hofnar die gedoogd wordt, maar van wie niets te vrezen valt.

Een raad, hou op met dat gelamenteer, neem een sabbatjaar op internet en ga je eens verdiepen in zinvolle literatuur. Ik wil je best op weg helpen met een paar relevante titels. Op dit weblog staan ook een paar aanzetten om je de ogen te openen. Gratis en voor niks.
 


 


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.