Met de kop tegen de muur lopen?

Rodislav Driben: Grande odalisque
Terugblikkend leveren een paar tweets uit 2011 en 2014 een heldere kijk op van het wezen van social-media.

Mensen voelen zich in hun hemd gezet bij het aanschouwen van hun eigen vunzigheid, in dit geval van Peet tot aan het gajes van links toe. Ze roepen “bedreiging”, “is het hier een openbare inrichting?” en de analfabeten, ook al noemen ze zich vertaler lopen er en masse achteraan. Wat een stompzinnigheid. Mensen die nog enigszins tot nadenken in staat zijn trappen daar niet in. Jammer is het dat zij tot de conclusie komen dat het onmogelijk is het gajes een halt toe te roepen en met nadruk, dat staat los van een politieke voorkeur. Dat blijkt hieronder maar al te duidelijk. Mensen over een kam scheren vanwege die voorkeur is de meest elementaire fout die we kunnen maken. Het is principieel ook een fascistische: wij en zij.

Het doen opschorten van een account is bij Twitter een fluitje van een cent, heb ik meermaals mogen ervaren, dat je tot het fascistisch handwerk mag rekenen, het wezen van een dergelijk “social-medium” levert daartoe alle mogelijkheden. De tweets van @TibGrim die hier te zien vallen kwamen te voorschijn door het zoeken op die naam. Al het overige materiaal hieromtrent valt te raadplegen via de INDEX.

2011


Schermafdruk 2019-03-25 23.52.11

28 aug. 2011
 Spannend. Maar ik doe m’n best. Heb ook al op dtv gepost

28 aug. 2011
 Secundair account van   bedreigde alle  sympathisanten op Twiter  Raar he?

28 aug. 2011
 Spannend. Maar ik doe m’n best. Heb ook al op dtv gepost

28 aug. 2011
 Bent u nog niet voor nazi of fascist uitgemaakt door of ? Dan heeft hij u echt nodig! 

28 aug. 2011
 Bedreigen? Welnee. Ik ben ook PVV-kiezer.

28 aug. 2011
 Gisteen heeft hij Bertbrussen bedreigd Jelkyline en journalisten van Pownews met  account. Leuke vriend heeft u.

28 aug. 2011
 Nee hoor. nooit

28 aug. 2011
Een mooi succes voor het  volkje op Twitter.  is suspended, tijdelijk buiten werking (cont) 

28 aug. 2011
 @Dol_Driescht  Joh, ageren tegen dat soort amoeben is slecht voor je humeur 🙂

28 aug. 2011
Wat ??????? .  is suspended, tijdelijk tl.gd/cmq21e

29 aug. 2011
    het mannetje heeft het echt niet meer…zoekt een weg om te blijven wordt op voorhand uitgespuugd

6 sep. 2011
Jeuj. Iets im trots op te zijn iig RT : Just updated my globalfilter:  etc

8 sep. 2011
 welckom in de linckse kerck @Yousratrots   , nogh wel.

10 sep. 2011
   Die lieverd. Hij lult te veel.Tja dan kom je in de twitterjail.
Drie jaar later hing de vlag er anders bij. Het gajes, zeg maar het fascistische gajes  van en rond Krapuul, was actief doende, nadat het hun gelukt was mijn weblogs bij Google te laten verwijderen, ook al mijn andere accounts op diverse podia in diskrediet te brengen en riepen zelfs op tot een totaal internetverbod voor Tibaert. M’n account @Tibaert had men al weten te suspenden, nu was de tijdelijk in ere herstelde account TibGrim aan de beurt. Het schoelje Rob van Kan deed zo te zien de aftrap.

201419 mei
en dan nog even  en  en  blocken.

1 jul.
 Het gaat snel. weer een account van me opgeschort. als je wilt blijven volgen:  en  …;-)

1 jul.
het kadaver uit Maarssen is weer present RT : De ongeremde goorheid van de vriendin van Huib Riethof: 

1 jul.
Rt ”  Wel zonde van de tijd dat je je met onverlaten bezig moet houden. Mijn tijd is niks waard, want ik ben een laffe leugenaar”

1 dag
  O maar waarom? Ik heb  inmiddels leren kennen als een links joviaal aardig haantje itt bv. MarionvdPoel.

22 u
 Direct na publicatie op  stuur ik het je natuurlijk toe. Zit me al te pletter te typen. ( en dat voor een oude man )

 heeft één van je tweets geretweet
14 uur:
 En ik neem het over…;-)  Je weet ik heb lak aan auteursrecht als het ’t goede doel dient…;-) Akkoord?

22 u
 ..er verscheen een lach op oude gezicht maar mijn jonge geest en goddelijke brains (let op volgorde) lachten het hardst.

20 u
 En op dezelfde dag krijg ik ook nog eens extreemrechts over mij heen, hahaha: 

20 u
  tja KIP elementaire beschaving , wat zit jouw eigenlijk dwars  Aan de meeste van de hier vermelde berichten zit een geschiedenis vast. Aan die met @elsingh1st een hechte vriendschap. Els heeft ontzettend veel te verduren gehad uit het eigen kamp, maar vooral uit het kringetje rond de site Krapuul, m.n. Eveline van Donkelaar, die niet te beroerd was @Piquant te bewerken om mij te blokkeren, n.b. de vrouw die op haar ziel getrapt was door de alcoholistische vlegel Vlunk, waarvoor Van Donkelaar in de bres sprong.

Het mooiste van al zijn voor mij de tweets van Theo, die me nog voor hij een stuk aanbood bij Krapuul mij dat had toegezegd. De consternatie was groot bij de linksfascisten Van den Heuvel en Van Raaij. Wie met mij contact had kon niet deugen, was (en is) hun devies. Vermakelijk is de reactie van Bart Schut, waarop ik repliceerde, pas maar op, je spreekt met Tibaert. Vervolgens werd hij stil.

Conclusie? Ach, die is al zo vaak getrokken. Fascisten delen bevelen uit en wie die niet opvolgt wordt het zwijgen opgelegd, op welke wijze dan ook. Nietwaar Ina Dijstelberge? Wat ben je toch een schaamteloze vrouw zeg. Ik durf te stellen dat je bijdrage aan wat dan ook op internet nihil is, zelfs contraproductief aan zaken waarvoor je zegt te staan, ecologie, feminisme. En toch reuze in je sas zijn dat door jouw daad, misdaad achteraf gezien, al mijn weblogs bij Google verdwenen. Deug je wel? Je hebt sinds najaar 2013 het schoolvoorbeeld afgegeven hoe een fascist te werk dient te gaan en zo iemand durft zich links te noemen? Schande.
 


 

 
En verder…


Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.