Een fijnbesnaarde fascist

Le Corbusier: Cubist Pipe Lines
Het is fijn volk, dat zich meldt op internet om te tonen in wiens naam Wilders spreekt. Ze denken grappen te maken en ze vinden het maar wat verdacht als ze serieus genomen worden. Dat zijn ze klaarblijkelijk in het dagelijks leven niet gewoon, daar zullen ze zich zeker betrapt voelen als ze dezelfde uitingen doen als in de virtuele wereld. Op social media nemen ze, liefst anoniem, het steeds weer op voor “ons volk”. Je vraagt je wel af hoe dat soort lui tegen een samenleving aankijken, hoe ze samenwerken, zorgdragen voor andere mensen. Iedereen met een beetje verstand van zaken en een vanzelfsprekende sociale instelling noemen ze gewoontegetrouw links en schilderen hen af als dieven van hun portemonnee.  Te rijmen met elkaar valt dit alles niet.

Een voorbeeld uit m’n inmiddels rijke ervaring, iemand die ik volstrekt genegeerd heb, en die me een, jawel daar is ie weer, een stalker noemt. Hij reageert in deze tweet op vuilnis van het ergste soort.Waarom ik dit ventje negeerde? Dat kunt u teruglezen op dit weblog. Aan een dergelijk personage veel woorden vuil maken doe ik uiteraard niet, dat zult u begrijpen.

Wat vooral frappeert dat zijn aan of over mij geplaatste berichten zich grotendeels overlappen met die van personen uit een zeer bepaalde hoek op internet, die beweren fascisten te bestrijden. Het summum in deze zijn de zich noemende hoofdredacteuren van een site met als titel Krapuul.  Een vergelijk tussen hen en dat miserabel kereltje kunt u zelf trekken:

@eelko76 – december 2010 – april 2016 – “Tibaert” – TL

 Schermafdruk 2019-04-16 04.54.29


Uitgelichte afbeelding: bron – Advertentie: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.