Een schunnige vlegel

Francis Picabia
Z’n naam is welbekend. Dankzij een gerichte campagne, die al jaren geleden begon, en waaraan naarstig werd gewerkt door kringen uit het Leidse welke in eerste instantie Wilders wensten te ondersteunen. Deze duldde echter geen inmenging in zijn praktijken afgestemd op de “Clash of Civilizations”. Aldus werd een gewiekste figuur gelanceerd, die door alle fascistische en nationalistische wateren gewassen is, het heersende zionisme incluis. Dagelijks doet hij van zich kond onder de bekende motto’s, als er maar over me gesproken wordt en waar rook is is vuur. Een griezel, die eerder thuis hoort in een tehuis voor delinquenten dan in een parlement, waar nog een basis voor vertrouwen en integriteit aanwezig is. Deze vent is, met al zijn klonen, evenals Wilders die al jaren zo doende is, bezig een politiek ingang te doen vinden, waarin elke vorm van beschaving en wederzijds respect uitgebannen wordt en slechts het recht van de sterkste zal gelden. Wie dat zijn, zien we het best als we het kapitalistisch eigenbelang in ogenschouw nemen.

De racistische smeerlap Baudet liet dit gisteren van zich horen, een bericht de schunnigheid voorbij, zonder een spoortje bewijs, zonder enige mogelijkheid tot verificatie, met wel een duidelijk doel voor ogen.

Wel moeten we hem, en dat siert hem, nageven dat hij niet vermeld dat hij zijn lieve vriendinnen op een hoogst galante wijze te hulp geschoten is:Vandaag volgt een reactie volgens eigen zeggen van een medepassagier, genaamd Elise Nijmegen: Thierry Baudet zijn Marokkanen verhaal is een HOAX.

Dagelijks Baudet en Wilders aan een kruisverhoor onderwerpen over hun bewust in de wereld gezette leugens en politiek bedrog, zou dat kunnen? Of verdient ons land dergelijke politici, die meehelpen de wereld naar z’n mallemoer te helpen?
 
Berg
Trois pièces op.6 (Reigen)
Staatskapelle Dresden, Giuseppe Sinopoli (Warner)

Uitgelichte afbeelding: Francis Picabia – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.