Gekken aan het woord?

Leonor Fini, Erdgottheit, die den Schlaf eines Jünglings bewacht
Weinstein Gallery, San FranciscoFIGHT!

Hanau: Das Bekenner-Video

Het kwaad zit tussen ons, onder ons en moet met alle middelen bestreden worden. Het zijn de eenlingen, de onafhankelijke geesten die dit beseffen en waarvan ieder op zijn eigen wijze de verantwoordelijkheid neemt dat we niet door vreemde, door ons niet meer te beheersen machten, verdrongen en verpletterd worden. Het wordt tijd dat alle media gelijkgeschakeld woorden voor het ene grote doel, de WAARHEID:

Geen omvolking, geen gelukzoekers, geen welkom voor half Afrika maar gewoon Nederland weer voor onze eigen mensen. Zoals het ooit was en zoals het weer wordt als de #PVV het voor het zeggen krijgt!

Eindelijk wordt ons dierbare volk duidelijk gemaakt wat grote zieners in het recente verleden hen al probeerden wijs te maken. Lees “Mein Kampf” en “1984”. Ogenschijnlijk spreken deze werken elkaar tegen. Niets is minder waar. Zei Le Pen niet dat de Shoah een voetnoot in de geschiedenis zal blijken te zijn? In Hongarije, in de USA, in Saudi-Arabië, in Polen, in Israël, ook in Israël, is die boodschap aangekomen. Eerst omvolken, Europa zuiveren van vreemde smetten, dan pas kunnen we onze kracht tonen. Die fase is afgesloten, in de daarop volgende zitten we nu. De strijd moeten we aangaan, anders wacht ons de ondergang, in Europa, in Israël of waar ook. Zie Zuid-Afrika.

Fascisten zijn allesbehalve gek of gestoord. Er is een strijdende voorhoede nodig, die ons wakker schud. Iemand als Breivik gaf voor hen het lichtend voorbeeld, net als zijn tegenpolen van Al Qaeda en ISIS. Spijtig te constateren dat intellectuelen en journalisten, als Joost Niemöller, dit mechanisme nog niet ten volle onderkennen. Tegenstanders dien je tot gek te verklaren, niet diegenen die zich opofferen voor de zaak van de blanke Westerse beschaving. Dat hoort hij te weten. Wat een geluk dat politici van het kaliber Wilders, Bosma en Baudet dat helder zien. Laat die extremisten maar schreeuwen is hun gedachtegang, we staan pal voor de zaak van het volk en het volk begrijpt dat.Wordt het niet de hoogste tijd dat “het volk” waar ook ter wereld in verzet komt tegen lieden die hen paaien en gemene zaak maken met de kleine minderheid in de wereld en haar handlangers die alles tot haar (potentieel) eigendom beschouwt? Dat aan de massaconsumptie een einde wordt gesteld? Dat de lieden die onze wereld ten onder laten gaan, in hoofdzaak door een ongebreidelde behoefte aan energie en niet vernieuwbare grondstoffen, rekenschap afleggen voor hun wandaden gericht tegen het leven? Wordt wakker! Als dat gebeurt hebben de slachtoffers van aanslagen, op de eerste plaats die in het Midden-Oosten, niet voor niets geleefd. Mensen die over al deze schanddaden zwijgen, ze negeren en wegkijken, wantrouw ze, verfoei ze, ze leiden ons allen richting hel, van welke politieke kleur ook.

We zijn toch niet gek? Fight!


Uitgelichte afbeelding: Bild © Weinstein Gallery – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.