Misbruik van kinderen…

Thunderbird
Kindermisbruik is er in alle soorten en maten. Kinderarbeid, kindsoldaten, sexueel misbruik, mishandeling. Ook in de vorm van verheerlijking van het moederschap, kinderen zien als consument, kinderen om te indoctrineren. Het meest afstotelijke is ze inzetten voor propaganda, zoals deze vlerk hier demonstreert, bijgevallen door een juffrouw die ook dag en nacht in touw is ons het kwaad van de ander voor ogen te schilderen. Wat een geluk dat we, dankzij Wilders en Baudet, nog tijdig kunnen zien hoe dun de vernislaag beschaving en cultuur is bij mensen als deze twee en hun massa volgelingen op “social-media”. Ook zij mogen stemmen, ze zijn toerekeningsvatbaar en zeggen op te komen voor “onze belangen”.

O ja, kinderen dood rijden, kapot rijden, geldt als een verkeersdelict, dat kan iedereen overkomen, nietwaar? Misschien moeten we toch eens leren anders tegen onze Westerse maatschappij aan te kijken, een, als je het vanuit het beschermen van leven beschouwt, tot in de kern misdadige maatschappij. En de kinderen die erin opgroeien? Ze weten niet meer beter, hebben leren waarnemen via de voorruit en het beeldscherm en zijn verguld met plastic rommel als afvalproduct van de brandstof, waar zonder “onze beschaving” niet meer denkbaar is.


Als een kort naschrift nog een tweet van een “anonieme gek”, fascistische smeerlap lijkt me een preciezere omschrijving van dat individu:


 
Uitgelichte advertentie: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.