Virussen, inenten en ongehoord

Los Angeles
Spijtig voor de allernieuwste omroep die Nederland rijk is heeft Pim Fortuyn gedwongen het aardse leven moeten verlaten. Hij zou beslist de ideale voorzitter zijn geweest voor deze club van verwarde geesten. Moet ik Berckmoes nog voorstellen die het mengen van rassen maar niks vond?Het is toch wel verbazingwekkend dat de media in dit land steeds verder wegzakken in onbenulligheid en stompzinnigheid, zelfs regelrechte propaganda voor de fascistische zaak niet schuwen. Ik herinner me Bosma-PVV die alle ruimte bij de VARA kreeg om zijn racistische denkwijze te ontvouwen over Zuid-Afrika en nauwelijks weersproken werd, erger, de overige deelnemers aan dat programma zaten met hun mond vol tanden. Nu moeten we van een dwaas vernemen dat via inenten ons chips ingespoten worden. Jaja, Orwell was zijn tijd vooruit, lees maar hoe de maker van bovenstaande video werd benaderd, bedreigd is juister uitgedrukt. Daarnaast word ook ik weer wat wijzer gemaakt over auteursrecht. Zeer interessant gezien mijn ervaringen met het Krapuul-volkje op internet, dat mijn materiaal bij Blogspot liet verdwijnen.
De gehele TL: @harryhol

 


Bijna zou ik u willen smeken, luister eens vaker naar de Duitse en Franse radio, daar wordt u wijzer van. Op TV is er Arte als lichtend voorbeeld hoe publieke omroep dient te functioneren.

Er is echter hoop voor diegenen die het Duits of Frans niet machtig zijn. Baudet, Bosma en vele andere hoogstaande intellectuelen willen af van onze omroep, privaatinstellingen gefinancierd van onze centen, allesbehalve een staatsomroep dus zoals zij steeds weer abusievelijk verkondigen. Hun doel zal zijn om via werkelijk vrije media te tonen dat wij de uitverkorenen Gods zijn en dat alle materie ons toebehoort met onderaardse zeeën en wat er al zo verder nog te ontdekken valt. Jules Verne wijst hen verder de weg. Een voorproefje kunnen we alvast zien…

 


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.