Is het de moeite waard er je druk over te maken?

Lutz Dille


 Meneer wordt te kakken gezet op Twitter. Heb in godsnaam medelijden met die man.
Erg opzichtig. Kennelijk worden er nogal wat “gewaardeerde” tweeps actief als ik op iemand reageer. Er volgt onmiddellijk DM verkeer. En Tibaert was ingedeeld bij de trash. Afval. Dan maar even in de taal die hij vermoedelijk beter verstaat: Noem eens namen, klootzakje, dat durf je niet, armzalig stuk onbenul.

Eraan vooraf ging dit…
Waarop reageerde hij? Achteraf bezien had ik die vent gewoon moeten negeren, maar ik neig er steeds toe om beleefd antwoord te geven, om misverstanden te voorkomen. Dat pakte anders uit, blijkbaar ben ik een persoon waarover je de grootst mogelijke schunnigheden mag debiteren, maar o wee als je hun fraaie maaksels laat zien. Meneer eist antwoord, dat ik omstandig geef door verwijzing naar de context en het origineel, ondertussen was ik als gebruikelijk op internet met heel andere zaken bezig en zie meneer eist antwoord (welk?) anders volgt blok. En dat ging buitengewoon snel. Was nog een berichtje aan hem aan het tikken met de vraag wat hij als historicus vond van al dat gedoe, maar kon het niet meer verzenden: blok. De vraag heb ik toen maar geherformuleerd.

Nu in chronologie:
Het bronmateriaal:


Uitgelichte foto: Lutz Dille – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.