Bek houden en oprotten

Welkom
Ook dit staat vast, we hebben te maken met mensen die nooit uit vrije wil zullen terugkomen op hun (politieke) wandaden en aangerichte schade. Ik noem ze fascisten. Ze hebben er baat bij een facade van oprechtheid en strijd voor de goede zaak overeind te houden.
 
Bek houden en oprotten, de taal van iemand die grossiert in terminologie als ‘een zak stront’ en meer van dat fraais. Ik kwam haar weer tegen, deze betrouwbare informant voor mensen die ook al niet het buskruit hebben uitgevonden, maar graag gelden als autoriteit. Serieus, deze informatie gaat er bij velen in als gesneden koek. Namen? Dit is veel leuker, een lesje in ethiek:

1 – kiphaanstalkerTibaert
2 – kiphaanstalkerTibaert
3 – kiphaanstalkerTibaert

Uiteraard zijn nog meer combinaties mogelijk. Deze slechts als voorbeeld. Ze zijn voor mij ook praktisch allemaal nieuw en moet er even voor gaan zitten. Zelfs een Heilige Kip duikt op, ja, wat is die man onnozel…
 
Dit is de vrouw die best een flinke schrobbering door een rechter verdient. Ze heeft weer een nieuwe naam verzonnen en gaat uiteraard in het blauw-geel gekleed, zeer Rooms:

Ze raakt maar niet uitgesproken over Derksen…
 
Haar betrouwbaarheid, integriteit en betrokkenheid kunt u in ruime mate toetsen op dit weblog. Een klein voorvalletje ter illustratie. Het heeft betrekking op een rechtszaak die aanstaande was.Ook voor jou :
Begin je ’t te begrijpen? RT @Bas_Taart: Cool.. Hoor (cont)
20:02 – 20 jan. 2014


Ik zie dat Fons meelift op de rechtzaak van HF en loopt te janken. Maar stalken en lasteren doet hij niet hoor.
zucht
20:39 – 20 jan. 2014doe nou toch wat aan je talenkennis, jij minkukel 😉 @Onedinline2010
20:52 – 20 jan. 2014

 Enkele weken eerder waren dankzij Ina Dijstelberge al mijn spullen bij Google verdwenen. Geen excuus, geen spijt, maar zoals het een fascist betaamt werd zo’n beetje alles op zijn kop gezet. Communicatie was en bleef ongewenst voor deze dame.

Bijna net zo erg…

 
Nog even Derksen. In zijn nadagen speelde hij nog een half jaartje bij MVV en mocht nu vanwege zijn bekendheid het voorwoord schrijven voor een zeer geslaagd boekwerk over de coryfeeën Brokamp en Bonfrère. Aanbevolen voor iedere voetballiefhebber.

 


 

 

Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.