Kutje13 – 6 november 2012Geen vieze woordjes in mijn TL, zei Arnold van der Kluft, @vanovernaar, toen ik een van onderstaande tweets van die account retweette. De gevolgen waren meer dan hilarisch. Hij blokte me, en enkele weken later kwam ik op een feestje in Amsterdam waar ook hij zou verschijnen. Het eerste wat onze gastvrouw tegen me zei was, durf je nog te komen? Arnold kwam laat. “Ben jij Tibaert? Jou moet ik straks spreken”.

De man vindt het vervelend dat ik dit steeds weer herhaal. Overigens ik weet nog steeds niet wat hij mij te zeggen had, maar wat ie sindsdien ten beste heeft gegeven liegt er niet om. Elke vlegel zou zich schamen zich zo over iemand uit te laten, over iemand die hem werkelijk geen enkel onvertogen woord heeft toegevoegd en lange tijd genegeerd heeft. In mijn geval uit respect voor die gastvrouw. Doodleuk beweerde Arnold zelfs op een gegeven moment dat ik haar uitgescholden had. Ja, dergelijke feitjes blijven hangen en waar rook is is vuur. Dat weten mensen als Arnold maar al te goed.

De screenshots van die bewuste account, die gelukkig nog bij Twitter te zien valt:Schermafbeelding 2014-06-27 om 22.57.53


De bijbehorende lijntjes:


Schermafbeelding 2014-06-27 om 22.56.27


De overige drie zijn verder identiek:


Schermafbeelding 2014-06-27 om 22.54.11


Een dag na dit voorval verzond ik dit bericht: “Schoften blijven schoften”, in de hoop mensen de ogen te openen. Niets van dat al…
Hier nog een fragment uit het bestand van mijn opgeschorte account Tibaert, met tweets waar ik op André reageer, toen nog onder @onedinline2010 actief, i.v.m. dat ‘vieze woordje’:Schermafbeelding 2014-06-27 om 23.32.24


Een gedachte over “Kutje13 – 6 november 2012

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.