Fake

Angela Davis


En alweer doemt een fake-account op uit het PVV moeras. De hardwerkende fascisten hebben het er maar druk mee. En zo als het hoort in fascistische kring, ze gaan over lijken of maken ze. Ook hier weer de scheiding tussen de goeden en de kwaden. Fortuyn is hun pilaarheilige, bestrijders van hun gedachtegoed zijn de kwaden: “nu op : Overleden Anil wordt niet begraven, hij lost op in zijn eigen zuur.”

Moeilijker is het om na te gaan of er systeem achter zit. Opvallend is de alom aanwezigheid van ene @Jekylline. Praktisch zonder uitzondering hoort ze tot de eerste volgers van welke fake-account ook. Toeval?

Overduidelijk is deze dame een spin in het fascistisch web op Twitter, beter gezegd een vooruitgeschoven pion. Ze zit nu achter een slotje maar haar werkwijze kunt u hier teruglezen: 29 februari, een gewone twitterwerkdag…

 

 Uitgelichte foto: Angela Davis

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.