Fake

Schermafdruk 2019-03-03 03.28.03

 


En alweer doemt een fake-account op uit het PVV moeras. De hardwerkende fascisten hebben het er maar druk mee. En zo als het hoort in fascistische kring, ze gaan over lijken of maken ze. Ook hier weer de scheiding tussen de goeden en de kwaden. Fortuyn is hun pilaarheilige, bestrijders van hun gedachtegoed zijn de kwaden: “nu op : Overleden Anil wordt niet begraven, hij lost op in zijn eigen zuur.”

Moeilijker is het om na te gaan of er systeem achter zit. Opvallend is de alom aanwezigheid van ene @Jekylline. Praktisch zonder uitzondering hoort ze tot de eerste volgers van welke fake-account ook. Toeval?

Overduidelijk is deze dame een spin in het fascistisch web op Twitter, beter gezegd een vooruitgeschoven pion. Ze zit nu achter een slotje maar haar werkwijze kunt u hier teruglezen: 29 februari, een gewone twitterwerkdag…

 

 Foto: Angela DavisGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.