Het schofterig PVV volkje op Twitter

· feminisme, ideologie, internet, justitie
Authors

Heeft iemand al eens meegemaakt dat er een constructieve mededeling van iemand uit de PVV beweging op Twitter verscheen? Ze zullen er zijn, maar je zult ze met een lantaarntje moeten zoeken. Bedreven zijn die lieden wel in het schofferen en belasten van ongewenst. Dat is voor hen helaas nog het overgrote deel van de bevolking. Er is dus voor de beweging werk aan de winkel. De remedie ertegen? Negeer die handel. zo ook mijn vrouw.

Kom, dacht ik, bij die nieuwe opmaak van Twitter zie je in een oogwenk wat er zoal plaats heeft gevonden. M’n mond viel open van verbazing bij het zien van haar account. Schunnig in een woord. Om er niet teveel woorden aan vuil te maken laat ik wederom de tweets voor zich spreken. Terzijde, m’n vrouw twittert niet, ze gebruikt het middel slechts voor het ontvangen van informatie.


Hier het lijstje met interacties. Begin onderaan s.v.p., dan wordt duidelijk wat ik bedoelde met schunnig. Moet ik nog vertellen wie achter @Jekylline schuilgaat?

Interaktionen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: