Het schofterig PVV volkje op Twitter

Paula Modersohn-Becker: “Liegende Mutter mit Kind” II (1906)Heeft iemand al eens meegemaakt dat er een constructieve mededeling van iemand uit de PVV beweging op Twitter verscheen? Ze zullen er zijn, maar je zult ze met een lantaarntje moeten zoeken. Bedreven zijn die lieden wel in het schofferen en belasten van ongewenst. Dat is voor hen helaas nog het overgrote deel van de bevolking. Er is dus voor de beweging werk aan de winkel. De remedie ertegen? Negeer dat gedoe, zo handelt ook mijn vrouw.

Kom, dacht ik, bij die nieuwe opmaak van Twitter zie je in een oogwenk wat er zoal plaats heeft gevonden. M’n mond viel open van verbazing bij het zien van haar account. Schunnig in een woord. Om er niet teveel woorden aan vuil te maken laat ik wederom de tweets voor zich spreken. Terzijde, m’n vrouw twittert niet, ze gebruikt het middel slechts voor het ontvangen van informatie.

Bijlage: TL met interacties

Er zullen heel wat tweets inmiddels verdwenen zijn. Zelf neem ik het me kwalijk dat ik er niet eerder rekening mee heb gehouden dat mijn vrouw zo lastig gevallen en besmeurd kon worden. Ik had beter moet weten. Wat een schorem en dan te bedenken dat ene Jeannie aan de basis ligt van deze vuiligheid.

Zie maar…: “fatsoen”“verleden”“welopgevoed”“porno” … Een viertal stukjes in dit blog die iets duidelijk trachten te maken over het fatsoen en niveau van pvv’ers in het algemeen en Jeannie, het kruidenvrouwtje uit Echt, in het bijzonder.ps
De invloed op wat mag en  getoond kan worden van Google neemt groteske vormen aan. Het vermeend schenden van auteursrecht dient als drukmiddel. Zie bijlage:
Als slaven behandeld in een Duits kindertehuis: http://youtu.be/fc0lp3ZleGA via @YouTube
(17 juli 2014)Afbeeldingen: Paula Modersohn-Becker – uitgelicht: bron – ingevoegd (1903) bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.